XOOON collectie 2021
Filters

XOOON collectie 2021

XOOON collectie 2021 De nieuwe XOOON lookbook voor 2021 is uit en bestaat uit maar liefst 156 pagina’s met de exclusieve collectie van XOOON. Dit jaar heeft XOOON weer prachtige woonitems aan de collectie toegevoegd. Benieuwd? Lees snel dan verder voor de belangrijkste highlight van de 2021 collectie van XOOON.

Een collectie met karakter

De ontwerpers van XOOON zijn opnieuw op zoek gegaan naar designs geïnspireerd op de wereld om ons heen. Zoals is er veel gebruik gemaakt van vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur. De ontwerpers hebben al deze kenmerken samengebracht in nieuwe woonitems met veel liefde voor vormgeving en oog voor detail.

Betaalbaar Design

XOOON staat niet alleen voor de mooiste woonitems, maar ook voor betaalbaar design. Door een geoptimaliseerd productieproces en de juiste materiaalkeuzes, heeft XOOON ook dit keer weer een betaalbare collectie weten neer te zetten.

Natuurtinten & organische vormen

Natuurtinten zijn tijdloos en stijlvol. Niet voor niets dat we deze trend veel terugzien in de nieuwe collectie van XOOON, zoals de nieuwe XOOON bank Zilvano. Deze prachtige design bank heeft een minimalistisch design en is onder andere verkrijgbaar in een licht beige kleur. Ook zien we in de 2021 collectie van XOOON veel meubels met organische vormen. Deze vormen komen vaak terug in een Scandinavische woonstijl. Een favoriet in deze serie is de XOOON tafel Vik. Verkrijgbaar met een recht, rond of ovalen tafelbnlad in eiken fineer.

Be your own Designer

Be your own designer met de nieuwe Elements collectie van XOOON. De Elements collectie bestaat uit losse elementen. Door diverse elementen te combineren kun je je eigen droomkast creëren. De Element kasten zijn verkrijgbaar in de kleur naturel of zwart (onyx).

Favoriet: Sunday Tafel

De Sunday Tafel past in elk interieur. Je kan deze tafel van XOOON namelijk volledig naar eigen stijl samenstellen. Het tafelblad is verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en kleuren (Taupe, zwart of wit). Ook kan de tafelrand afgewerkt worden in multiplex naturel of zwart. Heb je het perfecte blad gevonden, dan is de volgende stap het kiezen van een geschikt onderstel. Elk blad kan gecombineerd worden met poten in zwart metaal, eiken naturel of zwart. Sunday is verkrijgbaar als bartafel en eetkamertafel.

Van idee naar 3D & persoonlijk interieuradvies

Heb je een woonidee, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Veel van onze XOOON meubels zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Samen nemen we alle opties met je door en zo kunnen we jouw idee omzetten naar een jouw perfecte meubel. Maar we kunnen nog meer! Met het 3d ontwerpprogramma van XOOON kunnen we direct kijken hoe de meubels van XOOON staan in jouw ideale woonkamer. Ideaal als je binnenkort gaat verhuizen of je huis opnieuw wikt inrichten.

1 product

Sorteer op
Toon alles
Manarola, 2.5-Zits