Filters

3 producten

Sorteer op
Toon alles
Ladekast Rivello
Tower Living
Ladekast Rivello
€ 645,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Richmond Interiors Ladenkast Blackbone Silver 2-laden Black Rustic
€ 1.342,00
Comfort Suite Commode Chalet
€ 629,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

Ladekasten

Een opgeruimde slaapkamer is wat een mens nodig heeft. Dit zorgt voor rust en u slaapt hierdoor ook een stuk beter. Een ruime ladekast in de slaapkamer is dan een goed idee! Een kast waar lekker alles in kwijt kan. Denk aan uw schoenen, kleding of uw tassen. Een ruime ladekast zorgt voor een nette slaapkamer! U kunt uw spullen weer gemakkelijk terug vinden en genieten van uw mooie kleding en schoenen. U kunt natuurlijk nog veel meer spullen in de kast doen! Het is ook mooi meegenomen als de ladekast er ook nog eens mooi uitziet. Een ladekast valt op in de slaapkamer. Ga dus voor een mooie kast zodat je slaapkamer ook wat extra sfeer krijgt. Onze ladekasten zijn zowel ruim en handig als stijlvol! Wij hebben kasten in verschillende maten en kleuren.

Met Tilders slaap je heerlijk!

In ons assortiment hebben wij producten waarmee u heerlijk kunt slapen. Wij verkopen namelijk enorm comfortabele boxsprings, fijne ledikanten en heerlijk bedtextiel.

Wij helpen u graag!

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen met betrekking tot zijn of haar nachtrust. Wij nodigen u graag uit in onze winkel, om u te helpen met het maken van de juiste keuze.