Bij Woonboulevard Wijchen zijn er diverse mogelijkheden tot betaling. Er kan gekozen worden voor rembours, Paypal, iDeal, Afterpay en voor het betalen in termijnen.

Betalen met iDeal

De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Je kiest je eigen bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is mogelijk als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Afterpay

Het is ook mogelijk om te betalen via AfterPay. Dit betekend dat je de producten pas achteraf betaald. Je ontvangt dan een digitale acceptgiro van AfterPay via de e-mail. De eerste keer kan je tot maximaal €300,- betalen via AfterPay. Heb je een account en heb je dit al vaker gebruikt dan kan je tot maximaal €600,- betalen met AfterPay.

PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Betalen bij bezorging

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor rembours, dan hoef je pas te betalen bij de bezorging. Er wordt contact gelegd voor de bezorgafspraak via de telefoon of e-mail voor de datum en tijdstip van de bezorging. U betaalt voor deze methode €15,- extra administratiekosten.

Couponcode inwisselen

Heb je een couponcode ontvangen van Woonboulevard Wijchen en wil je deze inwisselen bij het bestellen, dan kan dat alleen bij het plaatsen van een bestelling. Als je een bestelling plaatst kan je bij het afrekenen de couponcode invullen. De korting waar je recht op hebt wordt direct verrekend.

Verwerking van betaling

Als je het product in de onlineshop hebt afgerekend dan nemen wij de order in behandeling. Na het plaatsen van de order ontvang je een orderbevestiging in de e-mail.

Factuur

De factuur ontvang je bij de aflevering of het ophalen van het product. Als je een nieuwe of een extra factuur nodig hebt, dan is dat mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag.