De lente interieurtrends voor 2022
Filters

De lente interieurtrends voor 2022

De lente staat weer voor de deur. Als we denken aan de lente, dan denken we aan een heerlijk voorjaarszonnetje en aan planten en bloemen die weer beginnen te bloeien. Hoe kunnen we de elementen van de lente in huis halen en combineren met de interieurtrends voor 2022? Wij helpen je op weg.

Interieur trend 1: puur natuur

In 2022 zullen veel meubels en ontwerpen in het interieur zijn geïnspireerd op de natuur. De afgelopen tijd hebben we veel thuis gezeten, dus smacht iedereen ernaar om de natuur op te zoeken. Dit kan in het interieur verwerkt worden door middel van kleuren, materialen en uiteraard de kamerplant. Een goed voorbeeld van een natuurlijk materiaal is hout. Hout is een toegankelijk materiaal dat in ieder interieur past en voor een lange tijd mee zal gaan. Onze uitgebreide collectie houten eettafels zijn mooie meubels waarmee je deze trend tot leven kan brengen. Breng de warmte en sfeer van de lente in huis en kom helemaal tot rust.

Interieur trend 2: ronde en organische vormen

Deze trend nemen we vanuit 2021 mee naar dit jaar en sluit goed aan op ‘puur natuur’ zoals hiervoor besproken: de ronde en organische vormen trend. Meubels en decoraties in ronde vormen zijn kenmerkend voor deze trend. Dit gaat ook prachtig gepaard met knusse stoffen zoals de teddystof en bouclé. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. Neem eens een kijkje naar onze meubels bekleed met bouclé of de ronde salontafels, waarmee u gemakkelijk deze trend kan toepassen in uw interieur. ronde tafel

Interieur trend 3: simpel en rustig

Na alle veranderingen en onzekerheden van de laatste jaren heeft iedereen behoefte aan rust, en dit is terug te zien in het interieur. Er is behoefte aan eenvoud en warmte, laat dit nou ook precies bij de lente horen. Ook in deze trend zien we vooral hout terug komen. Om ervoor te zorgen dat het hout niet gaat overheersen, kan dit onderbroken worden door een mooi vloerkleed, kamerplanten, of een grote hanglamp als ware eyecatcher. Bent u benieuwd geworden naar hoe u deze trends in uw interieur kan toepassen? Kom langs in onze showroom, en wij nemen met alle plezier de opties met u door.

5 producten

Sorteer op
Toon alles
Condotti draaifauteuil
€ 869,00
ZTaHL Hanglamp Terra Zwart 2402-9005
€ 350,00
ZTaHL Hanglamp Terra Goud 2401
€ 1.459,00
Hanglamp Terra 2402-goud
€ 381,00
ZTaHL Hanglamp Terra Zwart 2407
€ 1.237,00