Op alle producten die u online koopt krijg je garantie. Bij ons vind je producten van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Toch kan het voorkomen dat een artikel niet in perfecte staat aankomt of kort na gebruik kapot gaat. Dit kan meerdere oorzaken hebben, soms is het raadzaam om eerst de handleiding van het product te bekijken en kan het probleem op die manier verholpen worden. Mocht het probleem toch aanhouden en is er sprake van beschadiging of een defect neem dan contact op met de klantenservice. Mocht de beschadiging of het defect kunnen worden verholpen of gerepareerd dan zal hier een afspraak voor gemaakt worden. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er een vervangend product aangeboden.

De garantie vervalt als geconstateerd wordt dat:

  • Beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • Slijtage bij normaal gebruik;
  • Beschadiging door het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Tot 7 jaar garantie

1. CBW garantie
Kopen bij een CBW-erkende winkel, biedt naast vele voordelen ook zekerheid. De drie belangrijkste garanties van CBW zijn:

• 2 jaar volledige productgarantie;
• Veilig en zonder risico aanbetalen;
• Onpartijdige klachtafhandeling.

Bekijk hier de Algemene van CBW-erkende woonwinkels .

2. all-in-house service
Naast de CBW-garantie profiteer je tegen een aantrekkelijke meerprijs van 5 of 7 jaar aanvullende service en garantie op zitmeubelen, boxsprings, karpetten, textiel, microleder en lederlook.

 

Serviceformulier

Dit formulier is bestemd om beschadigingen en defecten te melden binnen uw garantietermijn. U kunt dit formulier gebruiken voor bestellingen die u gedaan heeft in één van onze winkels en/of in één van onze online webwinkels.

Lidmaatschap branchevereniging CBW

Woonboulevard Wijchen is lid van de branchevereniging CBW-Mitex en daarmee een CBW erkende winkel. Hiermee heeft u ook enkele voordelen zoals:
De algemene voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld (aan)betalen, annuleren, levertijd, levering, vervoer en garantie. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden daardoor meer zekerheid dan bedrijven die dit keurmerk niet hebben. Zij hanteren ook een erkenningsregeling van 3 garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. De aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Pas bij de aflevering betaal je het volledige bedrag. Gaat een bedrijf failliet met een CBW keurmerk dan ben je jouw aanbetaling niet kwijt. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden daarnaast ook nog een extra productgarantie. Mocht je een klacht hebben en er samen niet uitkomen dan is er een extra onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Jouw rechtsbescherming is dus optimaal.