Filters

7 producten

Sorteer op
Toon alles
XOOON 1.5-zitsbank XL Tineo
€ 949,00
XOOON 1.5-zitsbank Tineo
€ 899,00
Colmar, Loveseat
€ 949,00
Xooon Divan Brooks Rechts Bank
€ 999,00
Baenks Loveseat Bayside
€ 869,00
Baenks Loveseat Bayside
€ 779,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Roseville loveseat
€ 1.049,00

Loveseats voor echte lovebirds

Haal de echte romantiek in uw huis! Vind je een fauteuil te klein en een 2-zitsbank te groot? Kies dan voor een loveseat, loveseats zitten er precies tussenin, zijn erg praktisch & geschikt voor kleine ruimtes. Een loveseat heeft een 1,5 zitplek en is vrij compact. Loveseats staan niet alleen mooi in een woonkamer maar kunnen ook goed neergezet worden in een https://www.tilders.nl/slapen.html>slaapkamer. Een loveseat kan een mooie toevoeging zijn, zowel in de woonkamer als in de slaapkamer. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als decoratie meubel of als meubel waar je op kunt zitten. Daar wordt iedereen toch blij van? We hebben een aantal compacte formaten loveseats, die je zeker kwijt kunt.

Loveseats optimaal comfort

Loveseats hebben een optimaal comfort en een breed zitvlak. De loveseats zijn geschikt voor 1-2 personen. Perfect dus als extra’tje bij de rest van uw meubels. Loveseats kun je goed plaatsen in verschillende woonstijlen. Enorm comfortabel om samen in weg te kruipen. Of voor jezelf om ontspannen een boek te lezen in een heerlijke loveseat, het kan!

Loveseat kopen bij Tilders?

Bij Tilders vind je verschillende varianten loveseats met veel mogelijkheden. Ook zijn er verschillende kleuren en stoffen mogelijk. We verkopen loveseats van de merken BAENKS, House of Dutchz, IN.HOUSE en Xooon, deze merken bieden vooral veel comfort en kwaliteit. Bekijk ons aanbod online of kom gezellig proef zitten in onze woonwinkel in Wijchen! Je bent van harte welkom, we zijn maar liefst 6 dagen per week geopend en bekijk onze openingstijden op de website.