Slaapadvies op Maat

Slaapadvies op maat

Een goede nachtrust is belangrijk voor je welzijn en gezondheid. Sta je uitgerust op dan heb je daar de hele dag profijt van. Je hebt meer energie en voel je je beter. Wil je écht fris en uitgerust wilt opstaan, dan is de aanschaf van een goed bed essentieel. 


Een goed bed vinden kan nog een hele klus zijn, want iedereen slaapt anders. Zo hebben we buikslapers, rugslapers en zijslapers. Mensen die houden van een hard matras of mensen met bijvoorbeeld rugproblemen. Iedereen heeft weer andere wensen. De specialisten van Tilders nemen alle mogelijkheden met je door. Samen kijken we wat jouw lichaam nodig heeft en stellen we het perfecte bed op maat voor jou samen. Uiteraard als service en dus kosteloos.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met onze specialisten kijken we welk type comfort bij jou past. Zo gaan we kijken naar het gewicht, eventuele klachten en natuurlijk ook wat voor jou prettig ligt. Een buikliggers heeft weer andere wensen dan bijvoorbeeld iemand die het liefst op zijn rug slaapt. Wij zoeken naar het perfecte matras dat aansluit op jouw en de juiste ondersteuning biedt.

Bovendien spelen allergieën een belangrijke rol bij de keuze van een matras. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra koel topmatras, zodat je het tijdens de warme zomerdagen minder snel warm hebt. Ideaal als je het snel warm hebt in bed. Kortom: samen brengen we jouw slaapwensen in kaart zodat we een perfect slaapcomfort kunnen garanderen en jij verzekerd bent van een uitstekende nachtrust.

Maak een afspraak voor een slaapadvies op maat

Wil je graag een advies van één van onze slaapspecialisten, vraag dan snel een afspraak aan. Laat je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een adviesgesprek in te plannen. Of kom vrijblijvend langs in onze winkel. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.