Woontrend 2021
Filters

Woontrend 2021

Woontrends 2021

Hallo 2021! Wat keken we naar je uit! Want wat was het (en nog steeds) een bewogen jaar. De afgelopen maanden hebben we met zijn allen vooral binnen doorgebracht. De hoogste tijd om dit jaar te beginnen met een frisse start met de leukste woontrends voor 2021! Dit jaar mag en kan heel veel op interieurgebied. Zo worden verschillende stijlen uit diverse landen gecombineerd, mogen diepe kleuren zoals marineblauw weer gezien worden en speelt een flinke dosis karakter een belangrijk element in het interieur van 2021. Wij zijn nu al fan! Lees snel verder voor alle 2021 woontrends!

De Cottage woontrend!

De cottage woontrend wordt ook wel de country core of cottage core trend genoemd. Bij deze woontrend zien we veel warme kleuren, vintage, onbewerkt hout, haakwerk en leer. Het mag allemaal een beetje country. Het is een beetje de landelijke woontrend in een stoer jasje.

Wall art!

Gooi die muur maar vol, want Wall Art is weer helemaal hip en happening. Schilderijen, foto’s posters, het mag allemaal. Het liefst lekker veel en een combinatie van verschillende stijlen. Van botanische print tot klassieke schilderijen.

 

 

Lambrisering

Lambrisering was een trend die we al vaak zagen 2020, maar in 2021 al helemaal niet meer mag ontbreken in je interieur. Was lambrisering een aantal jaren geleden nog suf en ouderwets, dit jaar is het dé woontrend van het moment. Een prachtige lambrisering achter de bank voor het plaatsen van je wallart of een lambrisering in de gang; het mag allemaal.

Neutrale tinten, bruin & donkere elementen

Natuurtinten kunnen eigenlijk altijd en passen goed bij elke woonstijl. Ook dit jaar blijven natuurtinten enorm populair, maar zien we ook de comeback van donkere kleuren, zoals marineblauw. Ook de kleur bruin is terug van weggeweest. Bruin gecombineerd met andere natuurtinten zorgt namelijk voor een warme uitstraling. Ook Flexa speelde goed in op deze trend en benoemde de kleure Brave Ground tot kleur van 2021.

 

Op wereldreis in je woonkamer

Van Zweden tot Japan! Door meubels van verschillende landen te combineren, creëer je een leuk en dynamisch geheel. Combineer dit met de woontrend neutrale kleuren en je bent helemaal 2021 ready! Alles mag en kan. Een kastje uit India, bank uit Scandinavië en stoere lampen uit Marokko.

Een duurzaam 2021

Ook dit jaar speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Veel meubels worden tegenwoordig gemaakt door gerecycled materiaal, maar ook wordt er gekeken naar tijdloze items. Voorheen werd er voornamelijk gekeken naar de materiaalkeuze en productiewijze, maar ook trendgevoeligheid speelt bij de nieuwe collectie een belangrijke rol. Steeds meer mensen kiezen ervoor om wat meer uit te geven voor een item waar ze een langere tijd van kunnen genieten.

 

Een knuffel interieur

De zachte teddystof heeft nu ook zijn debuut gemaakt binnen de interieurwereld. Je gaat de teddystof de komende maanden namelijk heel veel terug zien. Teddy banken, fauteuils, kussens en stoelen. Je kan het zo gek niet bedenken of het heeft een teddy stof. En nu we heel veel thuis zijn, is zo’n aaibaar stofje eigenlijk ook helemaal niet zo erg. Ook de velvet banken en banken met een ribstoffen zien we dit jaar nog heel veel terug.

 

Heb jij ook nog een leuke woontrend voor ons? Laat het ons weten vooral weten via instagram of facebook.

10 producten

Sorteer op
Toon alles
June eetkamerstoel
€ 249,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
june eetkamerstoel
€ 269,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Xooon-Eetkamerstoel-June
€ 269,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
June lichtgrijs stoel
€ 269,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Salontafel Canarias 140x70
€ 849,00
Actie
Xooon Barstoel Novali Antraciet
€ 169,00 € 129,00
Chueca
Baenks
Chueca
€ 3.239,00
Baenks 3-zitsbank Roseville
€ 1.349,00
Roseville loveseat
€ 1.049,00
Baenks Fauteuil Springfield
€ 1.099,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar