House of Dutchz

18 producten
Van hoog naar laag sorteren
18 producten
Van hoog naar laag sorteren

House of Dutchz: topkwaliteit design van eigen bodem

House of Dutchz is een prachtig design merk van eigen bodem. De complete House of Dutchz collectie vind je nu ook bij Tilders in onze prachtige nieuwe showroom en uiteraard ook online. De naam zegt het natuurlijk al, maar de meubels van House van Dutchz worden allemaal in Nederland geproduceerd. Een ambachtelijk woonlabel waar kwaliteit en design perfect op elkaar aansluiten. De kernwaarden van het nieuwe designmerk zijn klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid en dat zie je terug in elk meubelstuk. De meubelcollectie van House of Dutchz wordt gemaakt door hooggekwalificeerde vakmensen om de hoge kwaliteit van de producten te waarborgen. “Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, design en comfort”. Het resultaat van deze hoge eisen zie je dan ook direct terug in de hoogwaardige afwerking, kwaliteit, subtiele details en uitstekende zitcomfort. Een collectie waar je je direct thuis bij voelt.

Zitbanken en hoekbanken van House of Dutchz

De collectie van House of Dutchz is zeer divers, maar de banken van dit label springen er toch wel direct uit. Vakmanschap en klasse, zo kun je de banken het beste omschrijven. Meubels voor in ieder interieur, stijlvol en tijdloos. Altijd gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De banken zijn stuk voor stuk blikvangers. Van moderne, strakke banken tot stoere banken die perfect staan bij een minimalistische setting of juist een industriële woonkamer. Zo is de House of Dutchz 100 een stoere bank van soepel leer, welke perfect staat in een moderne of industriële woonkamer. Wil je een bank voor het hele gezin met lekker veel ruimte dan is de Dutchz 106 absoluut een aanrader. Deze royaal vormgegeven bank van House of Dutch kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Tafels, fauteuils, stoelen en meer

Naast de prachtige banken van House of Dutchz omvat de collectie ook comfortabele fauteuils en salontafels. Dankzij het ruime aanbod van het merk kun je je woonkamer volledig in stijl afmaken. De meubels van House of Dutchz zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd. Zo vind je van de meeste House of Dutchz banken ook een bijpassende fauteuil. Ideaal om de rust in de woonkamer te behouden. De complete collectie is gemaakt van de mooiste houtsoorten en topkwaliteit stofsoorten.

Meubels op maat en handgemaakt

Heb je de perfecte bank gevonden, dan biedt House of Dutchz talloze mogelijkheden om het design helemaal naar eigen wensen aan te vullen. Van diverse kleuren, een ander stofje of zelfs een hogere rugleuning of diepere zit. Het kan allemaal! House of Dutchz biedt persoonlijk maatwerk waarbij jouw wensen voorop staan. Je haalt met dus altijd een uniek meubelstuk in huis met de exclusieve collectie van House of Dutchz. Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Ontvang 7 jaar garantie bij House of Dutchz

Bij House of Dutchz streven ze naar de beste kwaliteit en daarom ontvang je bij de banken, stoelen, tafels van het merk altijd standaard 7 jaar garantie. Dit is het voordeel van echte vakmanschap. Kies je voor House of Dutchz dan kies je voor kwaliteit en optimaal comfort. Dankzij de kwaliteit en 7 jaar garantie van dit designmerk kun je onbezorgd genieten van je nieuwe meubelstuk. Kom naar onze showroom in Wijchen voor de complete collectie van House of Dutchz. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar voor een advies op maat. Of neem alvast een kijkje bij onze online collectie van het merk.