Nieuwe collectie: Passe Partout
Filters

Nieuwe collectie: Passe Partout

We starten het jaar met weer een prachtige nieuwe collectie. Er is de afgelopen weken flink verbouwd om naast merken als onder andere Richmond Interior ook een mooie plek te creëren voor de collectie van Passe Partout. Lees snel verder voor meer informatie over de collectie.

Passe Partout

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. Carpe Diem, pluk de dag en geniet van elk moment. Kijk niet alleen naar wat je niet hebt, maar ook eens naar wat je wel al hebt. Dat is de missie van het Belgische meubelmerk en die passie zie je terug in hun prachtige collecties. Stijlvolle zitmeubelen waarbij kwaliteit voorop staat. Meubels met karakter en waarbij aan elk detail is gedacht.

passe partout

Passie en energie

Bij Passe Partout houden ze van mensen met een passie en energie. Dit geeft de kracht en motivatie om het verhaal van Passe Partout verder uit te bouwen. In de reis van het verhaal van Passe Partout hebben ze het genoegen gehad om in binnen- en buitenland diverse van zulke mensen, meestal ondernemers, tegen het lijf te lopen en hiervan te leren en op te bouwen. Deze passie hopen ze door te geven aan de klanten. De missie is geslaagd wanneer de eindklant vol passie en met een fonkel in zijn/haar ogen kan vertellen over de producten uit de collectie.

Passe Partout zoekt altijd met heel het team naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Met deze visie ontwikkelen zij sofas voor in- en outdoor, tafels, stoelen, fauteuils, tapijten en nog veel meer. Iedereen die van zijn huis een thuis wil maken kan terecht bij de collectie van Passe Partout.

Passe Partout

New Classic

De collectie van Passe Partout kan het beste omschreven worden als New Classic, waarbij klassieke elementen worden gecombineerd met moderne ontwerpen om een tijdloos en stijlvol interieur te creëren. Een belangrijk kenmerk van deze stijl is de nadruk op comfort en functionaliteit, zonder in te boeten op elegantie en verfijning.

Binnen de collectie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en klassieke meubels om deze stijl te benadrukken. De meeste zitmeubels kunnen zelf samengesteld worden. Dit geeft de mogelijkheid om een uniek en op maat gemaakt interieur te creëren dat perfect aansluit bij de individuele stijl en behoeften van de klant. Daarnaast benadrukt de collectie van Passe Partout ook de waarde van duurzaamheid en kwaliteit. Er wordt rekening gehouden met de levensduur van de producten en er wordt gebruik gemaakt van materialen die op een verantwoorde manier zijn verkregen.

Passe Partout Passe Partout

Van een huis een thuis maken

Om een warme en gezellige sfeer te creëren, maakt de collectie van Passe Partout gebruik van warme kleuren en texturen, zoals fluweel, goud en marmer. Dit wordt aangevuld met comfortabele zitplekken en persoonlijke accessoires om van een huis een thuis te maken. Samen vormen deze elementen een unieke balans tussen traditie en innovatie, en creëren ze een interieur dat elegant, comfortabel en functioneel is.

Bekijk de collectie online of breng een bezoekje aan onze showroom.

18 producten

Sorteer op
Toon alles
Passe Partout Eettafel Bardi
€ 4.453,00
Passe Partout Hoekbank Medusa
Passe Partout Hoekbank Lazaro
€ 4.242,00
Passe Partout Hoekbank Pommeline
€ 7.271,00
Passe Partout Lounge Fauteuil Toya Groen
€ 1.191,00
Passe Partout Lounge Fauteuil Toya zwart
€ 1.191,00
Passe Partout Hoekbank Zico
€ 6.179,00
Passe Partout Eetkamerstoel Carla
€ 543,00
Passe Partout Salontafel Tube
€ 451,00
Passe Partout Eetkamerstoel Sweet Chair Toya
€ 768,00
Passe Partout Fauteuil Sweet Seat Brooklyn (met arm)
€ 1.448,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Hoekbank Zico
€ 6.179,00
Passe Partout Salontafel Amazone
€ 615,00
Passe Partout Lounge Fauteuil Toya
€ 1.191,00
Passe Partout Fauteuil Luigi
€ 990,00
Passe Partout Fauteuil Nico
€ 1.067,00
Passe Partout Fauteuil Sweet Seat Brooklyn (zonder arm)
€ 1.285,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Fauteuil Nico Laag
€ 1.067,00