Xooon

Producten 1-24 van 623
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
  4. Actie
  5. Actie
  6. Actie
Producten 1-24 van 623
Van hoog naar laag sorteren

Shop je favoriete XOOON meubels bij Tilders

Xooon kenmerkt zich door opvallende ontwerpen in de meest trendy kleuren te ontwerpen. Elk meubel is voorzien van duurzame materialen met een eigenzinnig design. Of je nu houdt van modern, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen, Xooon past in elke woonstijl! Bekijk het Xooon lookbook of de nieuwste folder van Xooon voor nog meer inspiratie.

Xooon

Xooon kenmerkt zich door opvallende ontwerpen in de meest trendy kleuren te ontwerpen. Elk meubel is voorzien van duurzame materialen met een eigenzinnig design. Of je nu houdt van modern, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen, Xooon past in elke woonstijl!

Xooon banken

Een woonkamer is pas compleet met een comfortabele bank. De Xooon zitbank, hoekbank, loveseat en een hocker. Bij Xooon gaat het om 3 aspecten: design, comfort en kwaliteit. De Lima bank, Prizzi bank en Talisman bank zijn een aantal voorbeelden, die aan deze 3 aspecten voldoen.

Xooon stoelen

Bij Tilders hebben wij een groot assortiment aan Xooon stoelen. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten stoelen zoals: eetkamerstoelen, kuipstoelen, barkrukken en poefjes. Met een set van Xooon eetkamerstoelen maak je je eethoek helemaal compleet.Eetkamerstoel Noah geeft jouw eethoek een modern en trendy look. Naast eetkamerstoelen kun je ook kiezen voor een eetkamerbank.

Xooon tafels en kasten

De combinatie met hout en strakke lijnen maken de tafels van Xooon uniek. Bij Tilders hebben wij diverse soorten Xooon tafels in ons assortiment. Van rechthoekige tafels tot aan ronde tafels. De ronde eettafel Colombo van Xooon is een stoere toevoeging voor in je interieur. Deze tafel is gemaakt van duurzaam eikenhout en past in iedere woonstijl. Naast tafels hebben wij bij Tilders ook een assortiment aan Kasten, zoals tv-meubels, dressoirs, boekenkasten, wandkasten, opbergkasten en wandrekken.