House of Dutchz: Hollands Glorie in je woonkamer
Filters

House of Dutchz: Hollands Glorie in je woonkamer


House of Dutchz is een Nederlands woonmerk dat klasse, vakmanschap en duurzaamheid uitstraalt. Het biedt meubelstukken die perfect passen bij een levensstijl waarin we het beste uit het leven willen halen. Bij het inrichten van ons huis willen we niet alleen mooie meubels, maar ook comfort en duurzaamheid. House of Dutchz begrijpt deze behoeften en heeft daarom een meubelcollectie ontworpen die aan al deze eisen voldoet. Het merk is trots op zijn Nederlandse roots en werkt met hooggekwalificeerde vakmensen die meubels maken van de beste materialen.

 

 

Design, comfort en kwaliteit

De meubels van House of Dutchz zijn ontworpen voor mensen die hoge eisen stellen aan kwaliteit, design en comfort. Het resultaat is een collectie met mooie vormen, subtiele details, prachtige stiksels, perfect zitcomfort en een kwalitatief hoogwaardige afwerking. De meubels zijn gemaakt van de beste houtsoorten en de mooiste kwaliteit stof of leder. House of Dutchz besteedt aandacht aan zowel het uiterlijk als het gevoel van de meubels. Het draait niet alleen om het esthetische aspect van de meubels, maar ook om het comfort, de luxe en de kwaliteit die ze bieden. De meubels van House of Dutchz zijn daarom niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om op te zitten of te liggen.

 

 

Duurzaamheid

Een ander belangrijk aspect van House of Dutchz is duurzaamheid. Het merk is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor het milieu en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. House of Dutchz gebruikt alleen duurzame materialen en zorgt ervoor dat de productieprocessen zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Het merk gebruikt bijvoorbeeld hout met het FSC-keurmerk, wat garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook de verpakkingen van de meubels zijn milieuvriendelijk. Bij House of Dutchz koop je niet alleen een mooi meubelstuk, maar ook een meubelstuk waar je met een gerust hart van kunt genieten.

 

7 jaar garantie

Een ander opvallend aspect van House of Dutchz is de garantie van 7 jaar op elk zitmeubel. Dit is een bewijs van de kwaliteit en vakmanschap die het merk levert. Bovendien zijn alle prijzen inclusief deze garantie, onderhoudsmiddelen en service bij u thuis. House of Dutchz staat achter hun producten en is ervan overtuigd dat klanten jarenlang kunnen genieten van hun meubels. Het is een geruststellende gedachte dat je bij House of Dutchz niet alleen investeert in mooie meubels, maar ook in de garantie van kwaliteit en service.

 

 

House of Dutchz bij Tilders

De complete House of Dutchz collectie vind je nu ook bij Tilders in onze prachtige nieuwe showroom en uiteraard ook online. De naam zegt het natuurlijk al, maar de meubels van House of Dutchz worden allemaal in Nederland geproduceerd. Een ambachtelijk woonlabel waar kwaliteit en design perfect op elkaar aansluiten.

4 producten

Sorteer op
Toon alles
House of Dutchz Draaifauteuil 2202
€ 1.199,00
Showroom
House of Dutchz Fauteuil 204
€ 1.329,00 € 949,00
Showroom
House of Dutchz 3-zitsbank 1600
€ 2.249,00
Showroom
House of Dutchz Hoekbank 901 leder
€ 6.199,00 € 3.299,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar