Scandinavisch meets retro: KINNA!
Filters

Scandinavisch meets retro: KINNA!

Kan jij niet kiezen tussen vintage en Scandinavisch design? Dan hebben we goed nieuws voor je: je hoeft helemaal niet te kiezen! XOOON combineert het beste van beide voor je met hun nieuwe collectie KINNA. Het geliefde Scandinavisch design, met een flinke retro tint eraan toegevoegd. Stoer, strakke lijnen, natuurlijke materialen, maar ook gewoon heel functioneel. Word jij hier ook zo blij van? Lees dan snel verder voor een kennismaking met KINNA.

kinna woonprogramma

Scandinavisch design

Scandinavisch design is minimalistisch. Ingetogen. Maar zonder kil te worden. Strakke lijnen, maar toch comfortabel. Het straalt altijd een soort rust uit. De kleuren die veel gebruikt worden helpen hierbij. Wit, grijs en lichte kleuren. Ook natuurlijke materialen spelen een grote rol. Het hout dat voor de KINNA collectie gebruikt wordt past hier helemaal bij. Ook de strakke lijnen zijn een duidelijk kenmerk van deze collectie.

Retro twist

De retro twist wordt gecreëerd met de zwart metalen omlijsting. En niet te vergeten: de meubelpoten. Deze staan namelijk schuin. Helemaal retro. De schuine meubelpoten geven de collectie ook wat speelsheid naast alle strakke lijnen.

Kinna

Ook een tikje industrieel

Dankzij dat zwarte metaal doen de KINNA meubels het ook heel goed in een industrieel interieur. Combineer het met beton- of steenlook en een mooie stalen lamp en je industriële look is compleet.

Stoer en warm tegelijk

Het mooie van deze collectie is dat je een stoere en tegelijkertijd warme uitstraling hebt. Het stoere komt door de strakke lijnen en het zwarte metaal. Natuurlijke materialen zoals hout geven juist een warme uitstraling. En dat is zeker bij het hout van deze collectie het geval.

Kinnan programma

Prachtig tramwood

Er wordt gebruik gemaakt van tramwood. Een houtsoort met een duidelijke vlamtekening. Dat geeft de meubels karakter. Zeker in combinatie met het metaal zien de meubels er stoer en krachtig uit. Qua kleur is het hout warm en smokey. Het perfecte contrast met de zwarte omlijsting. Dankzij dit warme hout zit er een mooie balans in de uitstraling van de collectie. Stoer en strak, maar toch niet kil.

Welk meubel kies jij?

Even een voorstelrondje van de KINNA meubels. Je vindt in deze collectie:

  • Eetkamertafels in verschillende formaten. Inclusief een handig uitschuifbaar exemplaar
  • Een boekenkast met een handige lade.
  • Een hoektafel die ook prima dienst doet als lekker compacte salontafel. Met extra opbergruimte, altijd welkom!
  • Een wandtafel. Handig voor in je hal en erg mooi voor achter je bank (als de achterkant van je bank naar een open ruimte staat).
  • Dressoirs. Van een compact tv-dressoir tot een flinke kast met een zee aan opbergruimte. Een bovenkast om je dressoir mee uit te breiden.
Kinna XOOON

De KINNA collectie combineren

Allemaal heel mooi, maar hoe combineer je KINNA? Want het uitkiezen van mooie meubelstukken is natuurlijk maar de helft van het werk (of misschien nog wel minder?). Je interieur staat of valt met de combinaties die je maakt.

KINNA is gelukkig een makkelijke. Je zet deze kasten en tafels in een Scandinavisch, retro/vintage of industrieel interieur. Qua kleuren zijn wit, zwart en grijs goede matches. Liever een kleurtje? Denk aan mooi koel grijsgroen. Wil je het geheel wat zachter maken? Dan zijn pasteltinten een aanrader. Hiermee krijg je die gezellige Scandinavische uitstraling. Ook als je wat meer vrolijkheid en kleur wilt toevoegen, adviseren we je zachte pasteltinten en koele tinten met grijs erin. Fellere kleuren laten het Scandinavische woongevoel al snel verdwijnen, dus wees hier voorzichtig mee.

Geen producten gevonden voor deze selectie.