Boxsprings

36 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Showroom
  3. Showroom
  4. Showroom
  5. Showroom
  6. Showroom
36 producten
Van hoog naar laag sorteren

Goede nachtrust met boxsprings

Een goede nachtrust is goud waard. Tijdens je slaap komt je lichaam tot rust zodat je de volgende dag weer uitgerust aan een nieuwe dag kan beginnen. Om zo veel mogelijk uit te kunnen rusten tijdens je slaap heb je wel een goed bed nodig. Boxsprings bijvoorbeeld zijn bedden waarop je uiterst geriefelijk kunt slapen. Bij woonwinkel Tilders in Wijchen wat in de omgeving van Nijmegen ligt, kun je in de showroom een grote collectie slaapkamer meubels zoals kledingkasten, slaapkamerkasten en boxsprings vinden. Woon je niet in de buurt van Nijmegen? Dan kun je ook online een nieuwe boxspring bestellen.

Wat is een boxspring?

Een Boxspring is letterlijk een doos met veren. En dan geen ganzen- of eenden veren maar metalen veren die voor vering en demping zorgen. Boxsprings hebben als onderste deel dus deze doos met metalen veren. Daarbovenop ligt een matras en daarop weer een topper of top matras. Meestal hebben boxsprings ook een hoofdbord en een voetenbord. Het onderstel met de veren maakt het anders dan bijvoorbeeld de Steel & Stockings Viggo ledikant. Dit Ledikant met zijn industriële uitstraling heeft dit onderstel niet maar een traditionele bedbodem. Boxsprings zijn er in diverse afmetingen. Je hebt bijvoorbeeld boxsprings 140x200 en boxsprings 180x200. Bij Woonwinkel Tilders kun je ook diverse matrassen, toppers en bijpassend bedlinnen kopen.

Boxsprings van uitzinderlijke kwaliteit

In de showroom van Woonwinkel Tilders kun je genoeg slaapkamer ideeën opdoen. Je vindt hier diverse merken als Eastborn, Avek en Kamjo. Wil je je slaapkamer inrichten en heb je de voorkeur voor een modern interieur dan heb je misschien interesse in de Comfort Suite boxspring Room 252. Wil je liever een wat meer industriële look voor je slaapkamer, dan is de Avek Boxspring Ninety misschien een optie. Kijk ook eens in de outlet van Woonwinkel Tilders voor een boxspring aanbieding. Hier kun je mooie Boxsprings vinden voor een schappelijke prijs.

Alles voor een complete slaapkamer

Voor de complete slaapkamer moet je dus bij Woonwinkel Tilders zijn. Niet alleen om ideeën voor de slaapkamer op te doen, maar ook als je wat meer wilt weten voordat je tot een aankoop overgaat. En ze zijn 7 dagen in de week geopend, dus ze staan altijd voor je klaar met gratis slaapkamer interieuradvies.