Filters

Bijzettafels

1 van 24 van 110 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
Showroom
Quinty Hoektafel
€ 359,00 € 99,00
Direct uit voorraad leverbaar
Vintage Bijzettafel Blauw
€ 59,00
Direct uit voorraad leverbaar
XOOON Laptop-Tafel Minato Onyx
€ 119,00
XOOON Laptop-Tafel Minato Lichtgrijs
€ 119,00
XOOON Laptop-Tafel Minato Light Natural Oak
€ 119,00
Actie
IN.HOUSE Bijzettafel Bonvoya Bruin 50cm
€ 379,00 € 279,00
Actie
IN.HOUSE Bijzettafel Bonvoya Bruin
€ 379,00 € 279,00
XOOON Tree Bijzettafel
€ 159,00
IN.HOUSE Bijzettafel Doumari
€ 499,00
IN.HOUSE Bijzettafel Slido Zwart
€ 329,00
IN.HOUSE Bijzettafel Slido Hoog Zand
€ 379,00
IN.HOUSE Bijzettafel Slido Laag Zand
€ 329,00
IN.HOUSE Bijzettafel Thina Zwart
€ 199,00
IN.HOUSE Bijzettafel Slido Hoog Zwart
€ 379,00
IN.HOUSE Bijzettafel Thina Wit
€ 199,00
XOOON  Bijzettafel Lina Antraciet
€ 119,00
XOOON Bijzettafel Lina Antraciet
€ 99,00
IN.HOUSE Bijzettafel Mazabe Medium Roodbruin
€ 129,00
IN.HOUSE Bijzettafel Larus Small
€ 259,00
IN.HOUSE Bijzettafel Larus Medium
€ 299,00
IN.HOUSE Bijzettafel Kalomo Small
€ 219,00
IN.HOUSE Bijzettafel Kalomo Medium Roodbruin
€ 299,00
IN.HOUSE Bijzettafel Puglia Small
€ 109,00
IN.HOUSE Bijzettafel Puglia Medium Roodbruin
€ 219,00
Pagina

Een bijzettafel voor elk interieur

Woonwinkel Tilders is de specialist op het gebied van wonen en slapen in Wijchen. Hier aan de woonboulevard vind je in hun showroom trendy designmeubelen waarmee je jouw interieur een hele andere uitstraling kunt geven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar eettafels of een leuke bijzettafels voor bij de zithoek? Kom dan zeker een keer kijken bij Woonwinkel Tilders. Hier hebben ze een ruime collectie bijzettafeltjes die passen bij elke stijl.

Wat is het verschil tussen een bijzettafel en een salontafel?

De grens tussen wat een bijzettafel is en een salontafel is tegenwoordig een beetje aan het vervagen. Vroeger waren salontafels wat grotere decoratieve tafels die je in een salon kon neerzetten. Deze tafels hadden ook opbergruimtes voor bijvoorbeeld onderzetters of kaarsen. Bijzettafels waren louter decoratieve tafels en doorgaans een stuk kleiner. Maar tegenwoordig zijn er grote bijzettafels die ook fungeren als salontafel , of bijzettafels die uit twee delen of meer delen bestaan zoals de bijzettafel set Oltia van IN.HOUSE. De tafels schuiven handig onder elkaar. Wanneer je meer tafelruimte nodig hebt kun je gemakkelijk de andere tafels uitschuiven.

Bijzettafels van diverse topmerken

Bijzettafel en salontafels zijn twee categorieën tafels die tegenwoordig een beetje door elkaar heen lopen. Maar of je het nu een bijzettafel of salontafel noemt, Woonwinkel Tilders heeft bijzettafeltjes van diverse topmerken zoals XOOON , IN.HOUSE en House of Dutchz . In de showroom en op de website vind je allerlei verschillende soorten Bijzettafel van diverse materialen, zoals de ronde bijzettafel Urban van Stressless. Je kunt ook vanuit je luie stoel op de website eenvoudig de zoektermen bijzettafel keramiek, bijzettafel zwart, bijzettafel industrieel of houten bijzettafel invoeren om de tafel te vinden die bij jouw interieur past. De woonwinkel heeft overigens ook een outlet, waar je bijzettafels van diverse topmerken kunt vinden voor een scherpe prijs.

Gratis interieuradvies bij woonwinkel Tilders in Wijchen

Twijfel je nog over welke bijzettafel je moet kiezen en of het wel past bij de rest van je meubilair? Geen nood, in de winkel kun je gratis interieuradvies krijgen. Woonwinkel Tilders vind je aan de woonboulevard in Wijchen, in de buurt van Nijmegen. De showroom en de outlet zijn 7 dagen per week geopend en bovendien kun je voor de deur parkeren. Kom daarom snel langs of vraag vrijblijvend een offerte aan.