Filters

1 van 24 van 41 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
Kledingkast met Schuifdeur Wit Basiskast
€ 1.059,00
Kledingkast Plus met Hoek
€ 4.173,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Wit Spiegel
€ 2.080,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Plus Vulkan
€ 2.395,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Spiegel
€ 1.630,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Glas Streep
€ 2.230,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Grijs met Glas
€ 1.950,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Hoog Zwart
€ 2.220,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Zwart met Spiegel
€ 1.641,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Wit Kristalspiegel
€ 1.345,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast met Schuifdeur Vulkan
€ 1.648,00
Kledingkast met Schuifdeur Wit
€ 1.648,00
Kledingkast met Schuifdeur Sand
€ 1.648,00
Kledingkast Schuifdeur met spiegel
€ 1.870,00
Kledingkast met spiegel
€ 2.573,00
Slaapkamerkast Witglas
€ 2.404,00
Slaapkamerkast Zweefdeuren Eiken naturel
€ 2.031,00
Slaapkamerkast Eiken naturel
€ 1.719,00
Kledingkast Grijs Glas
€ 2.869,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Grijs
€ 2.471,00
Kledingkast Sinfonie
€ 1.459,00
Kledingkast Wit Glas
€ 2.504,00
Kledingkast Wit Zwart
€ 2.504,00
Kledingkast Wit Taupe
€ 2.504,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Pagina

Sinfonie Plus Kastensystemen

Ontdek de Sinfonie Plus kasten, een veelzijdig en hoogwaardig kastensysteem dat je de vrijheid geeft om je ideale slaapkamerkast samen te stellen. Met zeer ruime keuze aan zweefdeurkasten en draaideurkasten biedt Sinfonie Plus bijna eindeloze design- en combinatiemogelijkheden. Met de mogelijkheid om je kast volledig naar wens aan te passen, ben je verzekerd van een unieke en persoonlijke toevoeging aan je slaapkamer.

Slaapkamerkasten van hoogwaardige kwaliteit

Bij Sinfonie staat kwaliteit voorop. De kasten zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en worden geproduceerd door de gerenommeerde Duitse fabrikant Staud. Hierdoor ben je verzekerd van duurzaamheid en een lange levensduur van je kast. Bovendien wordt het Sinfonie Plus programma nog steeds jaarlijks doorontwikkeld, zodat we altijd de slaapkamerkast van je dromen kunnen samenstellen.

Keuze uit vele mogelijkheden

Kies je voor een Sinfonie Plus kast van Staud heb je de keuze uit diverse houtsoorten, kleuren, hoogtes en uitvoeringen. Of je nu een voorkeur hebt voor een klassieke uitstraling met een warme houtkleur of juist een moderne look met strakke lijnen en een eigentijdse afwerking, je vindt het allemaal bij Sinfonie. Met 15 verschillende kastfront uitvoeringen en vele andere opties voor het individuele design van de kasten, creëer je een meubelstuk dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Maak jouw Sinfonie kast compleet met accessoires

Naast de praktische inrichting en elegante afwerking van de kasten, biedt Sinfonie ook een breed scala aan extra accessoires om je kast nog beter te laten aansluiten op jouw wensen. Denk hierbij aan sluitdempers bij de deuren, automatische lichtsensoren, een kledinglift, een speciale lade voor sieraden, een houder voor stropdassen en riemen, en nog veel meer. Met maar liefst 16 extra accessoires kun je je Sinfonie kledingkast helemaal naar wens uitbreiden.

Opbergkasten in diverse afmetingen leverbaar

De Sinfonie kledingkasten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en hoogtes, zodat je altijd een passende oplossing vindt voor jouw slaapkamer. Of je nu kiest voor een kast van 200 cm, 220 cm of 240 cm hoog, er zijn diverse breedtes beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. Met een diepte van 68 cm of 49 cm (m.u.v. 240 cm hoog) is er ook rekening gehouden met verschillende ruimte-indelingen. Zo heb je altijd genoeg ruimte in jouw opbergkasten.

Bijpassende meubels

Naast de Sinfonie kledingkasten zijn er ook diverse mogelijkheden voor kasten zoals nachtkastjes, ladekasten en commodes. Het design van deze kasten kan naadloos aansluiten bij op Sinfonie Plus kledingkast voor een elegante en rustige uitstraling in de slaapkamer.

Sinfonie Plus advies op maat

Voor een advies op maat nodigen we je graag uit op onze slaapafdeling. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van de kast van je dromen. Met behulp van onze speciale Sinfonie Slaapkamerkasten software kunnen we je stap voor stap begeleiden naar de perfecte kast. Wacht niet langer en kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te ontdekken. Jouw droomkast wacht op je bij Tilders Wonen & Slapen!