Een comfortabele &
stijlvolle slaapkamer

Ontdek een wereld van comfort en stijl voor de perfecte nachtrust bij Tilders. Onze uitgebreide collectie boxsprings, matrassen en slaapkamerkasten biedt voor ieder wat wils. Met topmerken zoals Eastborn, Avek en Sinfonie kasten, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Kom langs in de showroom

Onze favorieten

Kledingkast met Schuifdeur Wit Basiskast
€ 1.059,00
CINDERELLA Boxspring Pure
€ 2.199,00
Comfort Suite Commode Chalet
€ 629,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Kledingkast Plus Vulkan
€ 2.395,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Eastborn Q-4600 matras
€ 745,00
Steel & Stockings Viggo ledikant
€ 1.595,00

Bezoek onze showroom
in Wijchen

Bij Tilders begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom hebben we met zorg een selectie samengesteld van de meest comfortabele en ergonomische boxsprings en matrassen, zodat je elke ochtend uitgerust en energiek wakker wordt. Bezoek onze showroom voor de complete collectie!

Kom langs in de showroom

Slaapkamer ideeën voor een nacht heerlijk slapen

Je zou het misschien niet meteen zeggen, maar je slaapkamer is een zeer belangrijk deel van je huis. Je spendeert namelijk ongeveer een derde deel van je leven aan slapen.

Dat is een hoop tijd die je dus in je slaapkamer doorbrengt. Natuurlijk lig je het overgrote deel van die tijd met je ogen dicht, maar dat betekent niet dat je geen aandacht moet besteden aan de inrichting van je slaapkamer. Een stevig bed, goed bedlinnen en een kwalitatief matras dragen bij aan een goede nachtrust. Genoeg redenen dus om eens na te denken aan de inrichting van je slaapkamer. Bij Woonwinkel Tilders kun je hiervoor genoeg ideeën opdoen.

Alles voor jouw slaapkamer

Tot de standaard slaapkamer meubels horen onder andere bedden en Ledikanten, slaapkamerkasten, kledingkasten, commodes en nachtkastjes. Het bed en het matras vormen samen het belangrijkste onderdeel in je slaapkamer. Je wil een bed dat groot genoeg is om geriefelijk in te kunnen slapen. De matrassen of toppers moeten stevig genoeg zijn dat je er niet in wegzakt en wakker wordt met last van je rug. Voor een goed alternatief kun je kijken naar de eastborn Boxsprings, die zijn vervaardigd van hoogwaardige ventilerende stoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat het in de winter niet te koud wordt, en in de zomer juist lekker koel blijft. In een slaapkamer wil je ook veel opbergruimte, denk bijvoorbeeld aan kledingkasten of linnenkasten. De Tilders Slapen Linnenkast Stars bijvoorbeeld is een elegante witte kast met veel opbergruimte.

Heerlijk slapen op design slaapkamer meubels

Bij Woonwinkel Tilders hebben ze alles voor het slapen. Van boxsprings en ledikanten tot bedtextiel, dekbedden en kussens. Wat voor stijl jij ook mooi vindt, het grote aanbod aan echte designmerken zorgt ervoor dat je niet met lege handen de winkel zult verlaten. Wat dacht je van de prachtige boxsprings van Kamjo die uitgevoerd zijn in natuurlijke materialen? Of ga voor de Avek Boxspring Ninety voor een industrieel interieur of de Comfort Suite Boxspring Room 252 voor een modern interieur. Deze boxspring is elektrisch verstelbaar en wordt geleverd met afstandsbediening. En kijk ook in de outlet voor scherp geprijsde merk boxsprings.

Advies bij het inrichten van je slaapkamer

Als je raad nodig hebt bij je slaapkamer inrichten dan ben je bij Woonwinkel Tilders aan het juiste adres. Je kunt hier gratis slaapkamer interieuradvies krijgen voor een complete slaapkamer. Ben je dus in de buurt van Nijmegen en kun je wel wat inspiratie gebruiken, kom dan naar de woonwinkel aan de woonboulevard in Wijchen. Geen zorgen als je niet in de buurt woont, want je kunt bij Woonwinkel Tilders ook Online bestellen.