Proef Slapen - Omruilgarantie op matrasen

Proefslapen! tot 100 dagen omruilgarantie op matrassen

Een goed matras is één van de belangrijkste onderdelen als het gaat om een fijne nachtrust  Het is daarom belangrijk om te investeren in een matras wat aansluit op jouw wensen. Waar een goed matras aan moet voldoen is natuurlijk heel erg persoonlijk. Samen met onze slaapspecialisten gaan we kijken naar jouw lichaam, slaaphouding en comforteisen.Het assortiment van Tilders bestaat uitsluitend uit hoogwaardige matrassen, boxsprings en bedden die we volledig naar jouw wensen kunnen afstemmen. 

Tijdens het slaapadvies proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen voor het samenstellen van jouw droom matras. Of dit is gelukt weten we natuurlijk pas echt wanneer je er op gaat slapen. Daarom mag je bij ons proefslapen! Je krijgt tot wel 100 dagen omruilgarantie. Het exact aantal dagen is afhankelijk van het merk matras waar de keuze op is gevallen. 

  • Comfort Suite Matras: tot 100 dagen omruilgarantie
  • Eastborn Matras: tot 60 dagen omruilgarantie
  • Avek Matras; tot 60 dagen omruilgarantie

Het dan mogelijk om je matraskern of matras om te ruilen voor een nieuw matras van hetzelfde merk. Eventuele transportkosten en meerprijs zijn wel voor eigen rekening. Raadpleeg onze specialisten in de winkel voor de huidige voorwaarden.

Meer informatie Garantie van onze Merken

Onderhoud Eastborn