Filters

Salontafels

1 van 24 van 147 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
IN.HOUSE Salontafel Bonvoya Bruin
€ 449,00
IN.HOUSE Salontafel Bonvoya Bruin
€ 449,00
IN.HOUSE Salontafel Sirione Deens Zebra
€ 699,00
IN.HOUSE Bijzettafel Doumari
€ 499,00
Xooon Salontafel Aramon 75 cm
€ 499,00
Xooon Salontafel Aramon 60 cm
€ 399,00
IN.HOUSE Salontafel Kenji
€ 199,00
IN.HOUSE Salontafel Squand Large
€ 299,00
IN.HOUSE Salontafel Ollie
€ 279,00
Carvio salontafel
€ 349,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Carvio salontafel
€ 349,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
IN.HOUSE Salontafel Formia
€ 749,00
Paragon Salontafel Venezia Ø55cm
€ 339,00
Baenks Salontafel Bagutta
€ 729,00
Baenks Salontafel Chiaia
€ 599,00
Baenks Salontafel Bagutta
€ 599,00
Paragon hoekbank
€ 249,00
Baenks Salontafel Famara
€ 779,00
Paragon hoekbank
€ 699,00
Paragon hoekbank
€ 219,00
Paragon hoekbank
€ 499,00
Baenks Salontafel Famara Noir Desire
€ 899,00
Baenks Salontafel Famara
€ 829,00
Baenks Salontafel Famara
€ 679,00
Pagina

Ruime collectie salontafels

Tafels, ze zijn er in verschillende soorten en maten en ontworpen voor verschillende functies. Een tafel is een belangrijk onderdeel van ons interieur. Waarschijnlijk zijn tafels één van de oudste meubelstukken die gemaakt werden door mensen. En tegenwoordig kunnen we nog steeds niet zonder tafel. In huis vind je eetkamertafels, bijzettafels en natuurlijk ook salontafels. Ben je op zoek naar een nieuwe salontafel en ben je in de buurt van Nijmegen? Kom dan langs bij Woonwinkel Tilders voor inspiratie en advies.

Wat is een salontafel eigenlijk?

Een salontafel is een lage tafel die bij een bankstel of zithoek wordt gebruikt. Maar zo heeft de salontafel er niet altijd uitgezien. Vroeger was de salontafel hoger, en stond hij juist achter de bank. Hij werd daarom ook wel eens sofatafel genoemd. De tafel had meestal 2 of 3 lades om dingen in op te bergen. Gaandeweg kwam de tafel achter de bank vandaan en werd hij een stuk lager, maar de handige opberglades bleven. Tegenwoordig zien salontafels er dus heel anders uit en zijn ze eigenlijk steeds meer op bijzettafels gaan lijken, zoals bijvoorbeeld de Glasgow salontafel van XOOON.

Salontafels in allerlei afmetingen

Salontafels komen dus in allerlei afmetingen en vormen. Doorgaans zijn salontafels groter dan bijzettafels en hebben ze dus handige opbergruimtes zoals de Bogota Salontafel van Xooon. Naast XOOON heeft deze woonwinkel ook salontafels van House of Dutchz en IN.HOUSE zoals de salontafel Slider mangohout en metaal. Wil je een houten salontafel? De salontafel Pento van IN.HOUSE is helemaal van massief eikenhout gemaakt. Op de website kun je overigens heel makkelijk zoeken naar een salontafel die bij de rest van je interieur past. Typ bijvoorbeeld salontafel wit, salontafel zwart of salontafel industrieel in om een salontafel te vinden in de stijl die je zoekt. Wil je liever een ronde salontafel? Dan ben je misschien wel gecharmeerd van de Halmstad Salontafel van Xooon of de Salontafel Rond Zwart + Antraciet van IN.HOUSE. Ze komen het ook nog eens bij je thuisbezorgen, wel zo makkelijk

Advies voor je zoektocht naar de ideale salontafel

Met alle keuzemogelijkheden die je hebt, is het misschien lastig om te bepalen welke salontafel bij jouw interieur past. Zoek je bijvoorbeeld een zitbank die past bij je industriële salontafel? De vakmensen van Woonwinkel Tilders weten raad, en helpen je graag met gratis interieuradvies. Ze hebben trouwens ook een outlet als je op zoek ben naar een koopje. Bij Woonwinkel Tilders in Wijchen slaag je dus vast in je zoektocht naar de ideale salontafel.