De beste boxsprings van 2022
Filters

De beste boxsprings van 2022

Een goede nachtrust is goud waard. Na een heerlijke nacht slapen ben je fris, zit je vol energie en kun je de wereld weer aan. De beste nachtrust beleef je natuurlijk in het beste bed. Daarom zetten wij voor jou onze beste boxsprings van 2022 op een rij.

De beste boxspring voor jou

We kunnen eigenlijk beter zeggen; ‘wat is de beste boxspring voor jou?’, want de beste boxspring betekent voor iedereen iets anders. Wat de een fijn vindt kan de ander zeer oncomfortabel vinden. Dit heeft te maken met persoonlijke voorkeur, je lengte, je postuur, je gewicht, etc. De belangrijkste elementen waar je op moet letten bij het kiezen van een goed bed zijn:

 • de hardheid
 • de ventilatie
 • het design
 • jouw budget
 • het type vering
 • En zo zijn er nog meer aspecten waarmee een boxspring zich kan onderscheiden. Toch zijn er een aantal boxsprings in onze collectie waarvan we merken dat ze bij veel mensen goed in de smaak vallen. Deze boxsprings durven wij dus gerust onze beste boxsprings te noemen!

  Avek boxspring Ninety

  Avek boxspring Ninety

  De Ninety boxspring van Avek is een echte designtopper die je naar wens kunt samenstellen, en dit bed staat niet voor niets in dit rijtje; hij komt als ‘beste uit de test’ van de Consumentenbond! Daarbij scoort Ninety goed op het gebied van levensduur en lig eigenschappen, en biedt deze boxspring goede ondersteuning voor zowel zij- als buikslapers. Het bed is opgebouwd uit hoogwaardige materialen, waardoor je jaren met dit bed vooruit kunt.

  Eastborn boxspring Ruby

  Eastborn boxspring Ruby

  Een echte blikvanger voor in jouw slaapkamer; dat is boxspring Ruby van Eastborn. Ruby is een lekker hoge boxspring, waardoor hij er niet alleen koninklijk uitziet maar je er ook gemakkelijk uitstapt. Je vindt moeiteloos de ideale houding om te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten met de elektrisch verstelbare variant. Ook niet geheel onbelangrijk aan Ruby; deze boxspring heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!

  Haarhuis & Jansen boxspring

  Haarhuis & Jansen boxspring Nice & Easy

  Met de Nice & Easy boxspring van Haarhuis & Jansen geef je gemakkelijk een kleurrijke touch aan jouw slaapkamer. Deze boxspring is namelijk in veel leuke kleurtjes verkrijgbaar. Dit bed komt met meerdere keuzemogelijkheden in onder andere afmeting, hoofdbord opties, poot opties en matras. Maak Nice & Easy helemaal compleet met de extra opties, zoals een mooi leeslampje, bedkoffer of nachtkastje.

  Boxspring Room 252

  Comfort Suite boxspring Room 252

  Beleef het 5-sterren gevoel van een hotel met deze Comfort Suite boxspring Room 252. Met zijn elegante poten lijkt dit bed te zweven in de ruimte. Het hoofdbord van deze boxspring bevat vakken, waardoor het bed een unieke uitstraling krijgt. Room 252 is elektrisch verstelbaar en bevat maar liefst zeven comfortzones, wat deze boxspring dé perfecte combinatie tussen design en comfort maakt.

  Boxspring Noflik

  Avek boxspring Noflik State

  Voor een scandinavische look ben je bij deze boxspring aan het juiste adres! Avek boxspring Noflik State heeft een uitnodigend design en is gemaakt met oog voor persoonlijke voorkeuren. Je kunt kiezen uit drie hardheden, diverse comfort combinaties, verschillende bedlengtes en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Daarmee is dit het perfecte bed om het rijtje van ‘onze beste bedden’ af te sluiten.

  9 producten

  Sorteer op
  Toon alles
  Haarhuis & Jansen Boxspring Nice & Easy Stripe
  € 3.495,00
  Haarhuis & Jansen Boxspring Nice & Easy Uni
  € 3.495,00
  Haarhuis & Jansen Boxspring Nice & Easy Pocket
  € 3.495,00
  Actie
  Eastborn Boxspring Ruby
  € 3.995,00 € 3.695,00
  Actie
  Eastborn Boxspring Ruby
  € 2.595,00 € 2.295,00
  Actie
  Avek boxspring Ninety
  € 3.545,00 € 2.895,00
  Avek boxspring Noflik State
  € 5.695,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
  Avek boxspring Noflik Stins
  € 5.495,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
  Avek boxspring Noflik Pleats
  € 5.295,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar