Avek

11 producten
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
Van hoog naar laag sorteren

Avek: hoogwaardige boxsprings en slaapoplossingen

Avek produceert sinds 1927 matrassen, ruimtebesparende bedden, boxsprings en bedbodems. Dit mooie merk Avek komt uit Friesland en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel . De boxsprings, matrassen, ruimtebesparende bedden en bedbodems worden zo geproduceerd dat ze voor jarenlang ongestoord comfort zullen zorgen. Nachtrust is het beste op een Avek meubel. Bekijk de bedbodems, matrassen, bedden en boxsprings zijn allemaal te bekijken bij Woonboulevard Wijchen, uiteraard is proef liggen ook geen enkel probleem. De adviseurs van Woonboulevard Wijchen staan uiteraard voor u klaar met een passend advies.

Collectie Boxsprings van Avek

De collectie van Avek bestaat uit hoogwaardige boxsprings met prachtige designs. De 1927 boxspring is de klassieker van Avek. Een drielaags boxsprings voor een zeer scherpe prijs. De Fier Boxsprings van Avek is een prachtig exemplaar met een mooi design. Ook is de boxspring voorzien van een hoog comfort en goede ventilatie. Met de Simmer Boxspring sta je elke ochtend fris en fit wakker. De keuze in kleuren is enorm. De Noflik Boxspring heeft de perfecte combinatie van luxe én comfort. Onlangs heeft Avek ook een jubileum boxspring geïntroduceerd: de Ninety. Een prachtig ontwerp met een hoog comfort.

Een Avek Boxspring op maat

Een groot deel van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is dan ook enorm belangrijk. Een bed moet goed passen op jouw slaapwensen. Slaap je op je rug of toch liever op je zij? Past het matras bij je gewicht? En zijn er nog blessures waar we rekening mee moeten houden. Een bed van Avek kan volledig naar wens samengesteld worden. Bij Avek bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Van diverse hardheden, maten, stoffen, kleuren, design en verstelbaarheid. Bezoek onze showroom in Wijchen en onze specialisten stellen samen met jou een Avek Bed samen op maat gemaakt.

Avek Boxsprings van hoogwaardige kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor Avek. Daarom werkt Avek uitsluitend met hoogwaardige materialen. Bij de boxsprings van Avek wordt gebruik gemaakt van rijke stoffen die ventileren en duurzaam zijn. Ook zijn de boxsprings voorzien van duurzame veringen. Door het gebruike van hoogwaardige en duurzame materialen kan Avel de hoogste kwaliteit garanderen. De gehele productie van de bedden heeft Avek in eigen hand en huis.

Een persoonlijk slaapadvies op maat

Een nieuw bed of boxspring is een investering die je niet zomaar doet. Het is daarom belangrijk dat je voor je aankoop goed geadviseerd wordt. Samen met jou nemen we alle opties door. Er is namelijk enorm veel te kiezen en te combineren. Onze slaapspecialisten staan voor je klaar voor een advies op maat.

Avek al sinds 1927

Avek bestaat al sinds 1927. Toen nog gespecialiseerd in bedbodems voor bedsteden. Omdat bedsteden geen standaard maten had begon Avek met het produceren van bedden op maat. Zo ontstond Avek. Een nuchter en innovatief bedrijf. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over onze oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. In de loop der jaren is onze slaapwijze verandert en Avek veranderde met ons mee. Avel is uitgegroeid tot een betrouwbaar hedendaags merk met innovatieve slaapoplossingen. Altijd van topkwaliteit.