Baenks

Baenks

Ga voor luxe & stijlvol wonen met het nieuwe merk Baenks! Baenks is over een designmerk dat het beste zitcomfort heeft en is gespecialiseerd in hoogwaardig kwalitatief zitmeubilair. Baenks is een jong merk die een veelzijdige collectie heeft, waardoor je echt een prettige en persoonlijk woonsfeer creëert. Gemaakt met passie en de beste materialen.

Wanneer je een product bij Baenks hebt gekocht staat dit garant voor kwaliteit. Daarom krijg je bij ons maar liefst 7 jaar garantie! Met de garantie van Baenks heb je de zekerheid dat je 7 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven van jouw nieuwe aanwinst. Mocht er zich in deze periode toch een probleem voordoen, dan ben je gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing.
Producten 1-24 van 117
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 117
Van hoog naar laag sorteren

Baenks collectie: stijlvolle design banken & Fauteuils

Baenks biedt een ruime collectie stijlvolle banken aan van topkwaliteit en dat tegen een betaalbare prijs. Bij het zitmeubilair van Baenks is veel aandacht besteedt aan het ontwerp en de keuze van hoogwaardige materialen. Het merk staat voor een design en kwaliteit . Designs met oog voor detail waar je jaren van kan genieten. Dit merk van Hollandse bodem steekt met kop en schouders het maaiveld uit. Niet zo gek, want Baenks biedt de beste service, topkwaliteit producten en designs die perfect staan bij elk interieur.

Onbezorgd genieten van je nieuwe bank

Baenks staat voor kwaliteit en daarom ontvang je bij Baenks maar liefst 7 garantie. Een premium garantie die wij makkelijk durven te bieden bij dit merk door de uitstekende kwaliteit van de producten. Met deze extra garantie ontvang je service op diverse problemen die niet onder de fabrieksgaranties vallen. Zo kun je jarenlang onbezorgd genieten van je nieuwe aankoop. Dat vinden wij belangrijk.

Prachtige minimalistische design

De prachtige collectie van Baenks bestaat uit banken, fauteuils en stoelen met een uniek design en uitstekend zitcomfort. Onlangs zijn ook tafels, bijzettafels en salontafels aan de baenks collectie toegevoegd, zodat je alle woonitems perfect op elkaar kan afstemmen. De collectie van Baenks kun je het beste omschrijven als clean, tijdloos en stijlvol. Er is gekozen voor ontwerpen die altijd goed staan. Voor strakke lijnen, ronde vormen en mooie hoogwaardige materialen. De designs staan perfect bij populaire woontrends als de Japandi trend of een minimalistische woonkamer. Maar ook in een stoer interieur staan de meubels van Baenks perfect. Kortom: zitmeubilair voor alle woonstijlen.

Stijlvolle Banken van het merk Baenks

De banken van Baenks trekken veel bekijks in onze showroom. Het zijn echte eyecatchers. Eigenzinnig op een unieke manier. Heb je een ontwerp gevonden dat helemaal bij je past, dan kunnen we samen kijken welke stof- of leder kleur goed zal staan bij jouw interieur. Ook zijn alle banken voorzien van het beste zitcomfort. Omdat zitmeubels vaak intensief gebruikt worden, stelt Baenks hoge eisen aan haar meubelen. De collectie banken bestaan uit comfortabele unieke elementen banken, moderne 2-zitsbanken, ruime 3-zitbanken en stijlvolle hoekbanken. Maak je aankoop compleet met een bijpassende fauteuil van Baenks.