Over Tilders Wonen & Slapen

De meubelwinkel bij Nijmegen waar u het beste advies krijgt is Tilders Wonen & Slapen. Onze vriendelijke adviseurs presenteren graag de uitgebreide collectie en geven met plezier antwoord op al uw vragen. Geduldig brengen ze uw wensen in kaart en geven u vervolgens een persoonlijk advies. U parkeert bij Tilders altijd gratis en heeft u twee jaar volledige CBW-garantie op uw nieuwe aankoop. Neem alvast een kijkje in de webshop of bezoek onze mooie showroom vandaag nog.

Meest complete woonwinkel rondom Nijmegen

Zoekt u een woonwinkel vlakbij Nijmegen met alles onder een dak? Stap dan binnen bij Tilders. Of het nu gaat om een comfortabele zitbank, een grote eettafel of een nieuwe fauteuil, de collectie is uitgebreid en geschikt voor iedereen. Van het nieuwste design tot zeer betaalbare topmerken, u vindt bij ons de beste kwaliteit. Wij zijn hét adres voor de totaalinrichting van uw woning, dus bezoek ons direct of shop online.

De beste online meubelwinkel voor Nijmegen

Als u een meubelwinkel in Nijmegen wilt bezoeken waar u ook online kunt bestellen, dan gaat u naar Tilders Wonen & Slapen. In de webshop vindt u een goed overzicht van ons uitgebreide assortiment. U kiest eenvoudig de categorie en stelt vervolgens de filters in op de door u gewenste stijl, kleur en materiaalsoort. Ook kunt u zoeken op merk, prijs of winkel. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij uw e-mail snel. Natuurlijk bent u voor een persoonlijk advies van harte welkom in onze showrooms, dus kijk nu voor alle informatie online.