Nieuwe collectie: Richmond Interior
Filters

Nieuwe collectie: Richmond Interior

We sluiten dit jaar af met een prachtige nieuwe collectie! De afgelopen weken hebben we flink verbouwd om onder andere een mooie plek te creëren voor de stijlvolle collectie van Richmond Interiors in onze nieuwe PARAGON showroom.. Lees snel verder voor meer informatie over de collectie van Richmond Interiors.

 

richmond interior

Richmond Interiors

Een luxe interieur voor iedereen bereikbaar maken. Dat is waar familiebedrijf Richmond Interiors voor staat. Waar het ooit begon met antieke meubels uit Engeland is na jaren het bedrijf uitgegroeid tot een groothandel met een compleet, luxe programma om je huis in te richten, actief in meer dan tien landen en bereikbaar voor iedereen. Voor de familie achter Richmond Interiors a dream coming true. Met veel passie en plezier creëren zij eigentijdse luxe collecties waarmee je een interieur compleet inricht. Van tafels en stoelen tot spiegels, kandelaars, en de klok aan de muur. Altijd volgens de laatste trends en net even anders. Want het leven is veel te mooi om altijd binnen de lijntjes te kleuren toch?

 

De inspiratie voor de collecties wordt opgedaan tijdens reizen naar verschillende continenten, bezoeken aan internationale beurzen en door altijd en overal oog te hebben voor luxe en opvallend items. Hierdoor voldoet de collectie altijd aan de meest actuele trends in de meubel- en interieur wereld.

 

richmond interior

New Classic

De collectie van Richmond Interiors kan het beste omschreven worden als hotel chic/ new classic. New Classic is een woonstijl die de kenmerken van klassieke interieurs combineert met moderne elementen. Deze stijl probeert het beste van beide werelden te combineren en creëert zo een tijdloos en stijlvol interieur.

 

 

Elegant en verfijnd

New Classic interieurs zijn vaak elegant en verfijnd, maar tegelijkertijd ook comfortabel en functioneel. Er wordt gebruik gemaakt van klassieke vormen en details maar gecombineerd met moderne materialen en kleuren. Dit zorgt voor een unieke balans tussen traditie en innovatie. Een belangrijk aspect van de New Classic stijl is de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid wat ook duidelijk zichtbaar is binnen de collectie van Richmond Interiors. Dit betekent dat er vaak gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en klassieke meubels.

 

New Classic interieurs zijn ook vaak gericht op het creëren van een warme en gezellige sfeer. Dit wordt bereikt door het gebruik van warme kleuren en texturen, zoals hout en leer, en het toevoegen van comfortabele zitplekken en persoonlijke accessoires.

 

Richmond Interior
Richmond interior

 

De collectie van Richmond Interiors is bijna geheel uit voorraad leverbaar. Bekijk de collectie online of breng een bezoekje aan onze showroom Paragon.

 

7 producten

Sorteer op
Toon alles
Richmond Interiors Wandkast Ironville 2-deuren
€ 1.926,00
Direct uit voorraad leverbaar
Richmond Interiors Dressoir Blackbone Gold 4-deuren + Open vak
€ 2.700,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Richmond Interiors Dressoir Bliss 4-deuren
Richmond Interiors
Dressoir Bliss 4-deuren
€ 1.762,00
Richmond Interiors Wandkast Barkley Brushed Gold
€ 2.930,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Richmond Interiors Wandtafel Classio
Richmond Interiors
Wandtafel Classio
€ 1.810,00
Richmond Interiors Eettafel Blax Ovaal 250 Black
Richmond Interiors
Eettafel Blax ovaal 250
€ 2.622,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Richmond Interiors Eettafel Blackbone Brass Ovaal
€ 1.994,00
Direct uit voorraad leverbaar