Tafels

Producten 1-24 van 513
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
Producten 1-24 van 513
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een nieuwe tafel? Bekijk onze ruime collectie

Een geschikte tafel is erg belangrijk om in huis te hebben, je maakt er dagelijks gebruik van. Een eetkamertafel gebruik je om gezellig aan te dineren met je vrienden of familie, een salontafel is een musthave bij je bankstel of fauteuil, een bijzettafel is ideaal als je er gewoon wat spullen op kwijt wilt, ook een uitschuiftafel is erg praktisch als je vaak mensen op bezoek krijgt die mee willen eten etc. of gewoon een tafel woonkamer. Bij Tilders vind je het allemaal, eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, uitschuiftafels en nog veel meer.

Tafels in verschillende stijlen

Als je gaat voor een Tafel of bartafel van Tilders heb je goed kans om te kunnen slagen, er zijn tafels in verschillende soorten stijlen te verkrijgen. Denk aan Scandinavisch, modern en industrieel, de populairste stijlen op dit moment. Binnen die verschillende stijlen heb je ook nog verschil in materialen en kleur. Er zijn van 9 verschillende merken tafels te verkrijgen, de XOOON tafels en IN.HOUSE tafels vormen samen het grootste assortiment. Kijk als je een tafel hebt gezien even naar de eventuele opties, het is namelijk zo dat de tafel bijvoorbeeld ook in een andere kleur of vorm geleverd kan worden. Zo kun je de tafel naar eigen wens maken.

Koop je tafel online of in de winkel

Als je al precies weet welke tafel je graag wilt hebben, kun je ervoor kiezen om de tafel online te bestellen. Twijfel je nog welke tafel je wilt hebben of wil je de tafel graag nog even in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust langs in de winkel, onze adviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren over ons assortiment tafels.