Woonprogramma's

Bij Tilders vind je woonprogramma's, ook wel een meubelserie of meubelprogramma genoemd, van diverse merken. Een woonprogramma bestaat uit een serie meubelitems in dezelfde stijl. Het voordeel van een woonprogramma is dat de meubelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige eettafel, een salontafel, een kast en een TV-meubel die perfect bij elkaar passen. Wat is jouw favoriete stijl?

Woonprogramma's XOOON

Bij Tilders vind je de stijlvolle woonprogramma's van XOOON. Of je nu houdt van minimalistisch design, Scandinavisch of een urban look, XOOON biedt een uitgebreide selectie kasten en tafels die perfect op elkaar zijn afgestemd. Van eettafels en salontafels tot kasten en TV-meubels, creëer een stijlvolle inrichting met de veelzijdige woonprogramma's van XOOON.
 

Woonprogramma IN.HOUSE

Ontdek de woonprogramma's van INHOUSE. Stijlvol en perfect op elkaar afgestemd. Van Scandinavisch tot minimalstisch! Bij INHOUSE slaag je altijd! INHOUSE biedt een uitgebreide selectie kasten en tafels die perfect op elkaar zijn afgestemd en altijd van topkwaliteit zijn. Van eettafels tot wandkasten, met de veelzijdige woonprogramma's van INHOUSE creëer je een uniek interieur dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak.