Relaxfauteuils

Producten 1-24 van 219
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Showroom
  3. Showroom
  4. Showroom
Producten 1-24 van 219
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel genieten met relaxfauteuils

Als je even ongestoord van een avond thuis voor de buis wilt genieten, dan ben je vast geïnteresseerd in een relax fauteuil. Een relax fauteuil is zodanig ontworpen dat je er uiterst comfortabel op kunt zitten en dus helemaal tot rust kunt komen. Wil je een keer een relaxfauteuil uitproberen? Kom dan naar Woonwinkel Tilders in Wijchen, dat ligt in de buurt van Nijmegen. Hier hebben ze kwalitatieve meubels voor de woonkamer zoals de XOOON Bueno, een zeer comfortabele en trendy fauteuil, en ook relax fauteuils.

Wat is een relax fauteuil?

Een relax fauteuil is een fauteuil met allerlei extra features waarmee je de stoel helemaal kunt aanpassen op naar jouw voorkeuren. Feitelijk is een relax fauteuil hetzelfde als een relaxbank, maar dan voor 1 persoon. Je kunt bijvoorbeeld de rugleuning kantelen of de armleuningen in hoogte verstellen. Vergelijkbaar zijn de draaifauteils, die ook heel comfortabel zijn, maar als extra functie hebben dat ze kunnen ronddraaien als een bureaustoel. Soms worden relaxstoelen ook geleverd met een extra hoofdsteun of voetenbankje zoals in het geval van de IN.HOUSE Met Relax Camora Hunter waar je een bijpassende Hocker kunt krijgen. En soms kun je de hele stoel verstellen zoals bij de IN.HOUSE Thomas Fauteuil en de IN.HOUSE Fauteuil Matera. Bij dit model kantelt de hele stoel door een simpele bediening met een hendel, waardoor de rugleuning naar achter gaat en een voetensteun omhoogkomt.

Topmerk design fauteuil

De relaxstoel is verkrijgbaar van verschillende topmerken, zoals stressless , XOOON en IN.HOUSE. Erg populair zijn momenteel de IN.HOUSE Fauteuil chanti en IN.HOUSE Fauteuil Monza, beiden stijlvol vormgegeven voor optimaal comfort. Een fauteuil showroommodel is misschien niet de uitvoering die je graag zou willen hebben, maar je kunt de modellen ook in diverse andere materialen verkrijgen. Ben je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leren fauteuil ben je hier aan het juiste adres. Je kunt je design fauteuil ook in diverse kleuren krijgen zodat de fauteuil ook bij je elementenbank of hoekbank past. Dus ook als je op zoek bent naar een fauteuil in cognac kleur, zal je hier zeker slagen.

Sla je slag bij de outlet

Wil je graag een relaxfauteuil kopen maar vind je ze een beetje aan de prijs? Bezoek dan de outlet van woonwinkel Tilders. Hier vind je allerlei fauteuils van topmerken, maar dan voor een hele scherpe prijs. Wil je een relaxfauteuil kopen maar weet je niet of het bij je zitbank of in je interieur past? Geen nood, de adviseurs van deze woonwinkel staan je graag bij met passend interieuradvies, zodat je altijd een goede aankoop doet.