Fauteuils

fauteuils
relaxfauteuils""
draaifauteuils
Producten 1-36 van 337
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-36 van 337
Van hoog naar laag sorteren

Fauteuils in allerlei vormen en maten

Het meest comfortabele meubelstuk is waarschijnlijk een fauteuil. Een fauteuil is een comfortabele luie stoel waar na een lange werkdag in alle rust op kunt ontspannen. Ben je op zoek naar een nieuwe fauteuil? Kom dan eens langs in de showroom van woonwinkel Tilders. In hun showroom vind je tientallen super comfortabele fauteuils in allerlei kleuren, vormen en stijlen. De woonwinkel heeft ook een outlet waar je bijvoorbeeld voordelig een fauteuil showroommodel kunt kopen. Je vindt woonwinkel Tilders bij Nijmegen in het plaatsje Wijchen.

Van relaxfauteuil tot een klassiek leren fauteuil

Bij woonwinkel Tilders vind je naast verschillende soorten banken ook fauteuils . Je kunt hier ook draaifauteuils in de showroom vinden. Als je op zoek bent naar een nieuwe fauteuil kun je zoeken op kleur. Wil je bijvoorbeeld graag iets in cognac omdat het goed bij de rest van je inrichting past, dan is de Relax fauteuil cognac Thomas van IN.HOUSE een aanrader. Er zijn ook fauteuils in verschillende materialen als je liever een klassieke leren fauteuil wilt hebben. En als je relaxbanken helemaal geweldig vindt, kun je hier ook een relaxfauteuil kopen zoals de relax fauteuil Chanti van IN.HOUSE of de relax fauteuil Monza van XOOON. En wat dacht je van de prachtige fauteuils van House of Dutchz. Neem snel een kijkje online

Topmerken fauteuils bij woonwinkel Tilders

Een fauteuil zal intensief worden gebruikt. Daarom wil je dat je aankoop van uitmuntende kwaliteit is. Bij woonwinkel Tilders kun je een echte design fauteuil kopen van top merken zoals Stressless, XOOON en IN.HOUSE. Een populair model is bijvoorbeeld de Fauteuil Matera van Xooon. Dit model is verkrijgbaar met een lage rugleuning en een hoge voor extra ondersteuning. De Bueno fauteuil van Xooon heeft een eenvoudige maar elegante vormgeving en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En voor extra comfort kies je de Fauteuil Met Relax Camora Hunter. Dit fauteuil heeft een verstelbare rug en je kunt er ook nog een bijpassend voetenbankje bij kopen. Dat is pas comfortabel genieten.

Gratis interieuradvies en gratis een offerte aanvragen

Woonwinkel Tilders heeft enorm veel te beiden als je op zoek bent naar een nieuwe fauteuil. Maar hoe kies je een fauteuil dat niet alleen bij je interieur maar ook bij jou past? Gelukkig kun je hulp krijgen bij het uitkiezen van een nieuw fauteuil. De experts van deze woonwinkel helpen je graag om de juiste fauteuil te vinden die past in jouw interieur en aansluit bij jouw wensen en lichaamsbouw. Vraag ook gerust vrijblijvend een offerte aan, woonwinkel Tilders helpt je graag.