Ontdek woonprogramma Sontari
Filters

Ontdek woonprogramma Sontari

Nieuwe meubels uitkiezen kan een flinke klus zijn. Je wilt graag dat jouw interieur één samenhangend geheel is, maar bedenken welke materialen, stijlen en kleuren leuk zijn om te combineren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In dat geval is een woonprogramma een ideale oplossing. Een woonprogramma is een set van meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd op het gebied van materiaal, sfeer en stijl. Zo hoef je dus nooit meer te twijfelen of die leuke kast bij jouw favoriete eettafel past.

Strak en stoer; dat is Sontari

Kenmerkend voor woonprogramma Sontari is de strakke belijning en de stoere zwart metalen accenten. De combinatie van de houtlook met het zwarte metaal geven de meubels een modern uiterlijk. Sontari bestaat uit verschillende soorten tv-meubels, kasten en tafels. De meubels van woonprogramma Sontari zijn gemaakt van Lamalux, dit is een materiaal met een houtlook. Lamalux is kras- en stootvast, kleurecht, zeer makkelijk schoon te maken, van hoogwaardige kwaliteit en geeft een uitstraling van massief hout; dat klinkt toch als hét ideale materiaal? Het heeft bovendien geen onderhoud nodig, je hoeft het alleen regelmatig af te nemen met een katoenen doek. Daarom zegt In.House ook wel; het heeft de uitstraling van echt hout maar niet de nadelen die daarbij horen.

Sontari salontafel
Sontari tv-meubel

Creëer een industrieel interieur

De materialen die worden gebruikt in woonprogramma Sontari zijn ook de belangrijkste kenmerken van een zeer bekende interieurstijl: het industriële interieur. De industriële woonstijl is ontstaan in New York, waar oude fabrieken werden gebruikt als appartementen. De materialen die voor de robuuste uitstraling zorgen zijn; metaal, staal, beton, hout en baksteen. Dit ligt dus precies in het straatje van Sontari. Deze woonstijl is echter niet de enige waarbinnen Sontari goed past. Meubelset Sontari past ook goed in een modern of natuurlijk interieur. Met Sontari kun je dus alle kanten op!

Waarom kiezen voor een woonprogramma?

Kiezen voor een meubelset is erg handig voor mensen die zelf niet goed weten waar ze moeten beginnen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het combineren van materialen, stijlen en kleuren, want dit doet het woonprogramma voor jou! Je hoeft alleen maar de stijl van het woonprogramma uit te kiezen. Bovendien scheelt het aanschaffen van een woonprogramma veel tijd, want je hoeft niet van de ene winkel naar de andere winkel te rijden om alle meubels bij elkaar te zoeken. Genoeg redenen om voor een woonprogramma te kiezen dus.

Sontari dressoir
Sontari opbergkast

Persoonlijk advies

In onze showroom staat er altijd iemand klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar nieuwe meubels. Ze kunnen u informeren over de mogelijkheden en luisteren naar uw eisen en wensen. Kom eens langs en bekijk woonprogramma Santori met eigen ogen!

1 product

Sorteer op
Toon alles
Eettafel Sontari houtstructuur/metaal 190x90cm
€ 579,00