Chueca

4/5
Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ontdek de Chueca elementenbank

De elementenbank Chueca heeft een extreem elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een bank van Baenks. De elementenbank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan 1 van onze showrooms en dan zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien deze exact naar jouw wensen kan worden samengesteld.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Chueca, een stoere elementenbank met uitstekend zitcomfort!

Deze Chueca elementenbank is modern stoer en eigentijds. De bank biedt volop zitruimte en heeft een stoer uiterlijk. Heb je liever een kleiner exemplaar dan kun je kiezen voor andere elementen. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze Chueca extra persoonlijk maakt. Zelfs een combinatie van elementen in stof en leder is mogelijk! Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Elementenbank Chueca; Modulair comfort & design

Elementenbank Chueca is een modulair samen te stellen bank. Door middel van diverse modules bepaal je zelf de opstelling. Bijzonder aan dit model is dat elk element volledig gestoffeerd geleverd wordt en voorzien is van eigen pootjes. Chueca biedt je hiermee de mogelijkheid om elk element losstaand in de ruimte te plaatsen. Daarnaast zijn er verschillende items om de Chueca een eigen gezicht te geven; denk hierbij aan een houten tafel om tussen de elementen te plaatsen, een houten tray om op een element te leggen (beide leverbaar in diverse houtkleuren) of een verstelbare functie waardoor je in je favoriete houding kunt loungen op de bank Chueca.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Zitcomfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de elementenbank Chueca en neem plaats op deze prachtige bank. Deze elementenbank is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Daarnaast zijn de zitkussens van de bank Chueca uitgevoerd met HR-schuim, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim. De rugkussens zijn gevuld met synthetische balletjes, waardoor in combinatie met de zitkussens een perfect zitcomfort verkregen wordt.

Functioneel

Door middel van diverse modules bepaal je zelf de opstelling van je nieuwe bank Chueca. Bijzonder aan dit model is dat elk element volledig gestoffeerd geleverd wordt en voorzien is van eigen pootjes. Chueca biedt je hiermee de mogelijkheid om elk element losstaand in de ruimte te plaatsen. Daarnaast zijn er verschillende items om de Chueca een eigen gezicht te geven; denk hierbij aan een houten tafel om tussen de elementen te plaatsen, een handig houten tray om op een element te leggen (beide leverbaar in diverse houtkleuren) of een verstelbare functie waardoor je in je favoriete houding kunt loungen op de bank Chueca.

Accessoires

Maak je elementenbank Chueca nu helemaal compleet met de bijpassende Foxton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Chueca bank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je bank Chueca door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Producteigenschappen

Afmeting:
H74 x B386 x D101 cm
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10294704
Kleur:
taupe
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
4/5
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
4/5
Zit heerlijk en voldoet aan alle eisen
Door Nicolette op
Zit heerlijk en voldoet aan alle eisen

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.