Draaifauteuil dutchz 2202

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Dutchz 2202, een sieraad voor uw interieur

Draaifauteuil Dutchz 2202 is een fauteuil die door zijn ronde vorm en ranke, opvallende kruispoot een opvallende verschijning in uw woonkamer is. De draaifauteuil past in verschillende woonstijlen en is ideaal als bijzetfauteuil. Door het praktische draaimechanisme kunt u de fauteuil flexibel gebruiken. Dutchz 2202 is ook erg mooi om als set van 2 bij elkaar te plaatsen, zo ontstaat er synergie in uw interieur.

  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Keuze uit vele stof- en lederkwaliteiten en verschillende kleuren
  • Keuze uit verschillende zithoogtes
  • Draaipoot mogelijk in bruin en zwart

Wij besteden bij House of Dutchz altijd extra aandacht aan het comfort en de kwaliteit van onze meubelen. Kom de fauteuil uittesten in onze winkel, uiteraard hebben wij nog veel meer fauteuils voor u klaarstaan. Denk daarbij aan vele woonstijlen en natuurlijk ook aan diverse uitvoeringen. Een relaxfauteuil met diverse functies, of gewoon een mooie 'vaste' fauteuil die mooi bij uw bank past.

Producteigenschappen

Hoogte:
91
Zitdiepte:
46
Zithoogte:
51
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10393677
Kleur:
Verkrijgbaar in diverse kleuren
Merk:
House of Dutchz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
65 euro
Showroom:
Ja
Onderstel Fauteuil:
Draaipoot

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.