Haarhuis & Jansen Boxspring Nice & Easy Stripe

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

De Nice & Easy Boxspring van Haarhuis en Jansen kun je eenvoudig naar eigen wens samenstellen. De boxspring is verkrijgbaar in de de afmetingen 140, 160 en 180 cm breed, 200 of 210 cm in de lengte.

Deze boxspringset is voorzien van een mooi zwevend hoofdbord met stijlvolle afgeronde hoekljes. Het hoofdbord is 100cm hoog en verkrijgbaar in uni, stripe en pocket. 

De boxspring vlak uit de Nice & Easy serie is verkrijgbaar met een box uitgerust met pocketveren van 18cm hoog of 25 cm hoog.  Kies je voor een elektrische boxspring, dan is de hoogte 25 cm. De Elektrische boxspring uit de Nice & Easy collectie is verstelbaar met 5-knik. Je kan de boxspring verstellen via de app of met de draadloze bediening. 

De BASIC stoffengamma van Haarhuis en Jansen bestaat uit prachtige luxe kleuren. Daarnaast kun je tegen een meerprijs ook kiezen voor de Premium stoffen.

Bij de Nice & Easy boxspring heb je de keuze uit vier verschillende pootjes. Een speelse v-poot in het bruin of goud van 13 cm hoog. Of een stijlvolle smalle poot in het zwart of chroom van 12 cm hoog.

Natuurlijk wordt de Nice & Easy boxspring geleverd met een luxe matras van Haarhuis en Jansen. Je hebt de keuze uit het Panda matras, Palazzo matras en het Perfect Matras. De matrassen hebben een hogte van 23 cm. 

Maak je boxspring compleet met de extra opties, zoals een mooi leeslampje, bedkoffer of nachtkastje. 

Specificaties:

  • Vlak of elektrisch verkrijgbaar
  • Keuze uit zeer ruimte collectie Basic en Premium stoffen en kleuren
  • Keuze uit 3 verschillende hoofdbord opties
  • Keuze uit 4 verschillende poot opties
  • Keuze uit verschillende matras opties
  • Ook leverbaar: leeslampjes, bedkoffer en nachtkastjes

 

Producteigenschappen

Afmeting:
Breedte: 140, 160 of 180 / Lengte: 200/210
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
In diverse stoffen verkrijgbaar
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
niceandeasyboxspring-2
Merk:
Haarhuis en Jansen
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.