Eastborn Boxspring Forward

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Maak kennis met de Eastborn Forward: een eigentijdse boxspring die perfect past in een moderne slaapkamer. De Forward valt op door zijn strakke ontwerp en biedt de mogelijkheid tot volledige personalisatie. Of je nu andere poten of bekleding wilt, of op zoek bent naar alternatieve hoofd- en voetborden, met de Forward is dit allemaal mogelijk.

Bovendien staat deze boxspring garant voor uitzonderlijk comfort. De Eastborn Forward is een boxspring met een moderne en elegante uitstraling. Het strakke design en de eigentijdse lijnen voegen karakter toe aan elke slaapkamer. Deze boxspring kenmerkt zich door zijn rechte vormen en vierkante hoofdbord, wat resulteert in een tijdloze stijl. Hierdoor integreert de Forward naadloos in diverse moderne interieurs. Met de Forward creëer je in jouw slaapkamer een oase van stijl en sereniteit.

  • Breedtematen 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.
  • Lengtematen 200, 210 en 220 cm.
  • Het hoofdbord is te verkrijgen in 97 en 112 cm hoogte
  • Ook beschikbaar met een voetbord. Deze is te krijgen in 50 of 60 centimeter hoogte en heeft de breedtemaat van je boxspring.

Personaliseer de Forward met een stof die perfect aansluit bij de sfeer van jouw slaapkamer. Kies je voor de klassieke elegantie van Shine, Skin of Rich? Of spreekt de luxe uitstraling van de stoffen Doodle, Boucle of Struc je meer aan? De beslissing is geheel aan jou!

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
Breedte:
160
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse stoffen en maten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
eastbornforward
Merk:
Eastborn
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.