Sunday Boxspring Serie S1

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Gekenmerkt door een zwart onderstel met ranke, rechte pootjes en strakke lijnen en sierlijke naden in het hoofd- en voetenbord is de Sunday Boxspring Serie S1 van Tilders een waar pronkstuk in je slaapkamer. De Sunday Boxspring Serie Limited kun je volledig naar jouw eigen voorkeuren samenstellen

  • Keuzeopties voor de breedte, variërend van 90 tot 200 cm
  • Lengteopties van 200 of 210 cm
  • Een scala aan beschikbare kleuren en stoffen
  • Geleverd met een Sunday Hybride topper. Andere toppers mogelijk voor extra comfort
  • Verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare variant.
Wil je alle mogelijkheden ontdekken en zelf ervaren hoe comfortabel de Sunday Boxspring Serie Limited is? Kom dan langs bij Woonboulevard Wijchen. We staan klaar om je te assisteren bij het samenstellen van jouw ideale Sunday Boxspring Serie Limited, volledig afgestemd op jouw wensen en lichaam.

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
Breedte:
140
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse stoffen en maten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
sundays1boxspring
Merk:
Tilders Slapen
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.