Eastborn Boxspring Oblique

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Maak kennis met de Eastborn Oblique: een eigentijdse boxspring die de perfecte aanvulling is voor elke slaapkamer. De Oblique straalt sereniteit uit met zijn rustgevende design. Heb je interesse in andere pootjes of een specifieke stof? Of zoek je naar een alternatief hoofd- of voetbord? Dat is geen enkel probleem. Deze boxspring is volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien biedt hij een ongeëvenaard slaapcomfort.

De Eastborn Oblique is een moderne en elegante boxspring. Deze straalt eenvoud en comfort uit, wat een vredige sfeer in elke slaapkamer creëert. Dit effect wordt versterkt door zijn gestroomlijnde vormen en het vierkante hoofdbord. Met de Oblique voegt jouw slaapkamer een vleugje moderne stijl toe, wat resulteert in een verfijnde ambiance.

Ervaar ultiem comfort met de Oblique. Personaliseer de boxspring volledig volgens jouw wensen. Vind de juiste matras en topper die het beste bij jou passen. Kies de gewenste hardheid voor je matras en selecteer de topper die zich perfect aan jouw lichaam aanpast. Zo geniet je van het slaapcomfort dat precies bij jou past.

  • Breedtematen 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.
  • Lengtematen 200, 210 en 220 cm.
  • Het hoofdbord is te verkrijgen in 97 en 112 cm hoogte
  • Een zacht hoofdbord waar je fijn tegenaan kan kruipen

Personaliseer de Oblique met een stof die perfect aansluit bij de sfeer van jouw slaapkamer. Kies je voor de klassieke elegantie van Shine, Skin of Rich? Of spreekt de luxe uitstraling van de stoffen Doodle, Boucle of Struc je meer aan? De beslissing is geheel aan jou!

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
Breedte:
160
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse stoffen en maten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
eastbornoblique
Merk:
Eastborn
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.