Filters

Eiken tv-meubels

4 producten

Sorteer op
Toon alles
IN.HOUSE TV-meubel Lucania 180cm
€ 899,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Eiken TV-meubel Juwel Zwart 240cm
€ 999,00
Direct uit voorraad leverbaar
Zwevend TV-meubel Juwel Zwart 180cm
€ 799,00
Direct uit voorraad leverbaar
TV meubel Helsing Zwart 160cm
€ 829,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

Tv-meubelen eiken

Tv meubelen zijn er in vele soorten en maten. Zen lifestyle heeft hierin een uitgebreid aanbod. Daaronder ook een aantal eiken tv meubelen, Tv meubelen met alleen eiken, maar ook tv meubelen met eikenhout en andere soorten hout. Ook zitten er verschillende tv meubelen in de collectie van zen lifestyle die zowel eikenhout hebben met een hoogglans of matglans afwerking. De tv meubelen van zen lifestyle zijn zeer divers. Hier zit dus altijd iets tussen wat u leuk vind, en binnen uw interieur past.

Tv meubelen zijn vaak namelijk laag, waardoor de rust binnen de kamer blijft. Dit maakt ze namelijk uitermate geschikt om een tv bovenop te zetten. De apparatuur van uw tv past ook gemakkelijk in deze tv dressoirs. Door de af te sluiten deurtjes te dicht te doen, kan uw bezoek niets zien van al de verschillende apparaten, maar tegelijkertijd hou je alles dicht bij waar de verschillende spullen nodig zijn, namelijk bij de tv. Al de films die u wilt kijken op een groot flat screen passen in de tv meubelen, terwijl deze flat screen tegelijkertijd heel goed past bovenop het tv meubel.

Andere materialen

Bij Zen Lifestyle vindt je ook andere tv meubelen, zoals teakhout en sloophout. Bekijk ze allemaal online of kom naar de showroom in Wijchen bij Nijmegen voor een uitgebreid advies door een van onze ervaren verkopers.

Bestel uw eiken tv meubel online

Het bestellen van een nieuwe eiken tv meubel is heel gemakkelijk. Ze zijn te bekijken in de showroom van Zen Lifestyle en je kunt ze direct bestellen. Je kunt ook direct online je tv meubel bestellen. Zen Lifestyle is aangesloten bij CBW. Dit betekent dat je aanbetaling altijd veilig is en je krijgt standaard 2 jaar garantie.