Zwevend TV-meubel Juwel Zwart 180cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bestel jouw kleurstaal
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Dit TV meubel is gemaakt van eikenhout fineer in het zwart. Hij is leverbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk:

  • 180x45x40 cm 
  • 240x45x40 cm 

De uitvoering van 180 cm breed beschikt over twee lades met een push open systeem en een valklep. De uitvoering van 240 cm breed beschikt over twee lades met een push open systeem en twee valkleppen. 

TV-meubel Jewel kan opgehangen worden aan de muur of via de bijgeleverde sokkel op de grond worden geplaatst. TV-meubel Jewel wordt met beide opties geleverd. 

Producteigenschappen

Breedte:
180
Lengte :
45
Hoogte:
35
Materiaal:
Hout
Materiaal Specifiek:
Eiken fineer
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140100272
Merk:
Fraroni
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.