Colmar, Loveseat

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ontdek de moderne elegantie van de XOOON Colmar loveseat, een uitmuntend meubelstuk dat comfort en stijl op unieke wijze combineert. Met zijn kubistische vormgeving en robuuste uitstraling vormt de Colmar een ware blikvanger in elk interieur.

De loveseat is verfijnd afgewerkt met een geplooide XLbies, wat een extra dimensie toevoegt aan het strakke ontwerp. Deze gedetailleerde afwerking benadrukt de hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling.

Ondanks zijn robuuste uiterlijk, biedt de Colmar loveseat een verrassend comfortabele zitervaring dankzij de zorgvuldig gekozen materialen. De lage pootjes dragen bij aan de stabiele en stevige indruk, terwijl ze het meubelstuk een subtiele elegantie verlenen.

De Colmar loveseat is beschikbaar in een verscheidenheid aan stoffen en kleuren, waardoor hij moeiteloos aan te passen is aan uw persoonlijke stijl en interieur. Of u nu gaat voor een opvallende kleur of een meer onderkoelde tint, de Colmar zal gegarandeerd een statement maken in uw ruimte.

Wat betreft de afmetingen, is deze loveseat met een breedte van 144 cm, een lengte van 99 cm en een hoogte van 81 cm, perfect geproportioneerd voor zowel kleinere als ruimere kamers, en biedt genoeg ruimte om comfortabel te ontspannen zonder te veel plaats in te nemen.

De XOOON Colmar loveseat is een uitstekende keuze voor iedereen die zoekt naar een stijlvol, comfortabel en duurzaam meubelstuk. Het is niet alleen een plek om te zitten; het is een statement van smaak en comfort.

Specificaties:

  • Ontwerp: Kubistische stijl met een moderne, robuuste uitstraling.
  • Afwerking: Geplooide XLbiesafwerking voor een verfijnde, luxe look.
  • Pootjes: Lage, subtiele pootjes voor een stabiele en elegante ondersteuning.
  • Personalisatie: Beschikbaar in diverse stoffen en kleuren om aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen.
  • Producteigenschappen

    Breedte:
    144
    Lengte :
    99
    Hoogte:
    81
    Materiaal:
    Stof
    Materiaal Specifiek:
    stof
    SKU:
    49711001
    Merk:
    Xooon
    Garantie:
    2 jaar CBW garantie
    Showroom:
    Ja

    Volg ons op
    Instagram

    Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

    Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.