Brooks, Divan Rechts

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

De XOOON Brooks divan is een toonbeeld van moderne elegantie en comfort. Met zijn chique stijl biedt deze divan een luxueuze zitervaring, perfect voor ontspanning of als stijlvolle aanvulling op uw woonkamer.

De Brooks Divan geeft u de vrijheid om te kiezen uit verschillende bekledingsopties. U kunt kiezen tussen hoogwaardig microleder of stof. Het microleder biedt een verfijnde uitstraling en duurzaamheid, terwijl de stof een warm en uitnodigend gevoel geeft.

Wat de Brooks divan nog unieker maakt, zijn de twee verschillende poothoogtes waaruit u kunt kiezen. Deze optie stelt u in staat om de hoogte van de divan aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw ruimte.

Specificaties:

  • Stijl: Chique en modern, met strakke lijnen.
  • Afmetingen: Breedte: 98 cm, Lengte: 181 cm, Hoogte: 68 cm
  • Comfort: Ontworpen voor optimaal zitcomfort en ondersteuning.
  • Producteigenschappen

    Breedte:
    98
    Lengte :
    181
    Hoogte:
    68
    Materiaal:
    Stof en Leder
    Beschikbaar in andere uitvoering(en):
    Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
    SKU:
    49514001
    Merk:
    Xooon
    Garantie:
    2 jaar CBW garantie
    Bezorgkosten:
    Wordt berekend in winkelmandje
    Showroom:
    Ja

    Volg ons op
    Instagram

    Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

    Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.