Eastborn Boxspring Gentle

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Maak kennis met de Eastborn Gentle: een elegante boxspring die jouw slaapkamer omtovert tot een oase van luxe. De Gentle onderscheidt zich door zijn zachte hoofdbord, perfect om comfortabel tegenaan te leunen. Of je nu andere pootjes, stof, of zelfs een ander hoofdbord wilt, het is allemaal mogelijk. Deze boxspring is volledig naar jouw wensen aan te passen en biedt een ongekend comfort. De Eastborn Gentle straalt moderniteit en elegantie uit.

Deze boxspring belichaamt luxe en comfort, waardoor je slaapkamer een oase van rust wordt. Het zachte hoofdbord geeft een chique uitstraling, waardoor je elke ochtend ontspannen en als een koning kunt ontwaken.

Geniet van ultieme ontspanning met de Eastborn Gentle. Stel jouw ideale slaapervaring samen door de boxspring aan te passen aan jouw voorkeuren. Kies de gewenste stevigheid voor je matras en selecteer een topper die perfect bij jouw lichaam past. Met de mogelijkheid om de Gentle volledig aan te passen, ervaar je uniek comfort en word je elke ochtend uitgerust wakker.

  • Breedtematen 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.
  • Lengtematen 200, 210 en 220 cm.
  • Het hoofdbord (zo zacht als een kussen) is te verkrijgen in 96 en 116 cm hoogte. Dit hoofdbord steekt aan beide kanten 15 cm uit

Personaliseer de Gentle met een stof die perfect aansluit bij de sfeer van jouw slaapkamer. Kies je voor de klassieke elegantie van Shine, Skin of Rich? Of spreekt de luxe uitstraling van de stoffen Doodle, Boucle of Struc je meer aan? De beslissing is geheel aan jou!

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
Breedte:
160
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse stoffen en maten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
eastborngentle
Merk:
Eastborn
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.