Baenks Hoekbank Brentwood Nature

5/5
Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ontdek de Brentwood hoekbank

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Brentwood en neem plaats op deze royale bank. Het unieke design van de oogstrelende hoekbank Brentwood maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van de Brentwood hoekbank biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. De bank heeft een elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bank van Baenks. De comfortabele volle zit- en rugkussens en de modieuze metalen poten geven deze bank een rijke uitstraling. Doordat de elementen doorgestoffeerd zijn aan de zijkanten, kun je deze items ook vrijstaand in de ruimte plaatsen voor en speels effect.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Luxe hoekbank Brentwood; kleur en stoffering

De hoekbank Brentwood is een prachtexemplaar en zal duidelijk opvallen in je woonkamer. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze Brentwood extra persoonlijk maakt. Daarbij kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Brentwood hoekbank. Of durf te kiezen voor een opvallende combinatie van materialen, zoals wij in de showroom hebben gedaan. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Brentwood, puur vakmanschap!

Naast de hoekbank is het model Brentwood onder andere te verkrijgen als een loveseat, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 4-zitsbank en bijpassende hocker. Hoekopstellingen zijn volledig samen te stellen naar de afmetingen die optimaal passen bij je woonkamer. Voor comfort kun je kiezen uit 3 combinaties, telkens met kern van kwalitatief uitstekend koudschuim. De vulling van de rugkussens wordt aangepast naar de door jou gekozen zitkussen-vulling, waardoor de combinatie van hoogwaardige materialen ervoor zorgt dat hoekbank Brentwood zich kan meten met de beste merken. Daarnaast kun je kiezen uit 2 rughoogtes; 74 cm en 79 cm, waarmee je je persoonlijk comfort kunt creëren. Tevens is de hoekbank Brentwood naar keuze leverbaar met zitdiepte 57cm of 65cm, waarbij de totale diepte van de hoekbank gelijk blijft. Kortom: een comfortabele bank, heerlijk om op te loungen!

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

De Brentwood hoekbank blinkt uit in comfort en design. De bank is leverbaar in diverse uitvoeringen, zo is de bank verkrijgbaar met 2 rughoogtes; 74 en 79 cm. Tevens is de hoekbank Brentwood naar keuze leverbaar met zitdiepte 57cm of 65cm, waarbij de totale diepte van de hoekbank gelijk blijft. Deze hoekbank is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Daarnaast heb je de keuze uit 3 soorten vullingen voor de zitkussens; koudschuim met een afdeklaag van synthetische vezels voor een stevig zitcomfort, koudschuim met een afdeklaag van veren voor een zacht en nonchalant zitcomfort of zoals op toonzaalmodel koudschuim met een toplaag van memoryfoam. Het memoryfoam past zich perfect aan op het lichaam en het vermindert de druk op de belangrijkste drukpunten van het lichaam, zoals de heupen en lende. Doordat de vulling van het rugkussen afgestemd wordt op de door jou gekozen vulling van het zitkussen, ontstaat er een optimaal zitcomfort waar je lang van kunt genieten!

Accessoires

Maak je hoekbank Brentwood nu helemaal compleet met de bijpassende Foxton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Brentwood hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je hoekbank Brentwood door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Stiksel

De hoekbank Brentwood wordt standaard geleverd met een meekleurend stiksel waarbij de afstand in het stiksel op normale lengte gestikt is. Je kunt de bank Brentwood in leder ook een eigen touch geven door te kiezen voor een uitvoering met meekleurend stiksel waarbij op lange lengte gestikt wordt, of het lange stiksel met garen in contrastkleur. Daardoor accentueer je de strakke lijnen van hoekbank Brentwood extra sterk. Onze ontwerpers hebben gekozen voor de mooiste kleurcombinaties bij de ledersoorten. Voorbeelden van deze stikselkleuren kun je op de leerstalen komen bekijken in één van onze winkels. Of je kiest voor een vlindernaad, welke mogelijk is in leder en in stof. Het stiksel is dan standaard en het garen kleurt dan mee met de gekozen bekleding. Zo creëer jij je persoonlijke Brentwood!

Producteigenschappen

Breedte:
335
Hoogte:
74
Zitdiepte:
57
Zithoogte:
42
Materiaal:
Leder
Materiaal Specifiek:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10331277
Kleur:
Leverbaar in stof en leder
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
zit_formaat:
Hoekbank
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
5/5
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
5/5
Geweldige bank, ongelooflijk comfortabel
Door Jessica op
Prachtige bank, supercomfortabel. Zeer tevreden! Een geweldige aanwinst voor mijn interieur. Aanbevolen voor wie op zoek is naar stijl en comfort.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.