IN.HOUSE Relaxfauteuil Hintas M Lichtgrijs Hout

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Relaxfauteuil Hintas met houten armschaal

Deze relaxfauteuil voegt een opvallend element toe aan je woonkamer. Met zijn ecru stof, verticaal stiksel in de rug, noten geoliede armleuning en zwarte metalen vijfteensvoet straalt hij elegantie uit.

Met de twee motoren kun je de rugleuning en voetensteun naar wens verstellen. De hoofdsteun is handmatig aan te passen. Als je wilt, kun je de relaxfunctie met twee motoren uitbreiden met een handige accu, waardoor er geen snoeren nodig zijn en je de fauteuil vrij in de kamer kunt plaatsen. Het opladen van de accu gebeurt via een eenvoudig snoer.

In de winkel kun je de relaxfauteuil volledig naar jouw smaak laten aanpassen. Kies eerst de gewenste afmeting: small, medium of large. Daarna kun je de rugleuning naar keuze laten uitvoeren met verticaal of horizontaal stiksel. Beide opties zijn voorzien van een fraaie houten schaal, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Je kunt er ook voor kiezen om deze te laten bekleden met stof of leer. Voor de voet zijn verschillende houten of metalen uitvoeringen beschikbaar.

Specificaties:
  • Medium relaxfauteuil met houten armleuning
  • Verstelbare rugleuning en voetensteun dankzij twee motoren
  • Uitgevoerd met verstelbare hoofdsteun
  • Met houten armschaal in noten geolied
 

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 113x078x084 cm
Breedte:
84
Hoogte:
113
Zitdiepte:
50
Zithoogte:
44
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
chronotex 3260-lightgrey
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10440908
Kleur:
Licht grijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.