Elementenbank Temple

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

WAUW, meet Temple! Een absolute blikvanger! Plof neer op deze comfortabele u-bank voor een filmavondje of kruip lekker in de hoek met een goed boek! Hoekbank Temple is een strakke bank met een moderne uitstraling. Dit model is voorzien van een lekker ruime u-vorm en biedt plaats voor het gehele gezin.

De doorgestikte kussens geven de bank een uniek karakter en extra cosy uitstraling. Het is een comfortabele ruime hoekbank die je woonkamer direct sfeer geeft.

Producteigenschappen Hoekbank Temple

  • Comfortabele plofbank
  • Uniek design
  • Doorgestikte kussens

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Ribstof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
hoekbanktemple
Merk:
Paragon
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.