House of Dutchz Eettafel Dutchz 1402

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Eettafel Dutchz 1402 350x100 cm; Groots tafelen!

De Dutchz 1402 is een echte blikvanger in uw interieur! De bijzondere eettafel omvat de keuze uit drie lengtes blad gecombineerd met een enkele of een dubbele spinpoot. Het boomstam tafelblad bestaat uit een tweetal plankdelen van massief eiken en een mooie geschulpte rand. Zowel het metalen onderstel als het houten tafelblad zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • Grof rustieke tafelbladen
  • Prachtige kwaliteit
  • Kleurmogelijkheden in blad en onderstel

Het boomstam tafelblad is gemaakt van een tweetal rustiek eiken plankdelen (2cm massief (+6 (2+2+2) cm opdikrand)). Door de rustieke uitvoering, is het duidelijk zichtbaar dat hout een natuurproduct is. Iedere tafel is uniek qua kleur, tekening en de wat grotere noesten. De planken worden handmatig geselecteerd en bij elkaar gebracht voor een tafelblad. Deze worden verlijmd, meermaals geschuurd en tenslotte met een speciale procede voorzien van een laklaag. De Dutchz 1402 is een mooie grote tafel, verkrijgbaar in de lengtes 270cm, 300cm en 350cm. Het bijzondere is de combinatie met het metalen onderstel; een spinpoot of een dubbele spinpoot met balk. Het totaal geeft niet alleen een robuust uiterlijk, maar ook een tijdloos plezier. Zowel het bovenblad als het onderstel zijn leverbaar in verschillende kleuren. Zo stelt u uw ideale Dutchz 1402 samen.

Om optimaal te genieten van de Dutchz 1402, is het raadzaam deze goed te onderhouden. Het dagelijks onderhoud is eenvoudig, afnemen met een schone en zachte lichtvochtige (katoenen) doek en daarna droogwrijven. Vervuiling kunt u reinigen met Woodclean en u kunt de lak beschermen met de onderhoudsset Clean & Care voor matte lak.

Producteigenschappen

Breedte:
350
Hoogte:
78
Materiaal:
Hout
SKU:
10342512
Merk:
House of Dutchz
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
65 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.