IN.HOUSE Eetkamerstoel Levio Grijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Moderne eetstoel Levio in de kleur grijs

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
  • Met zwart metalen frame

Eetstoel Levio is een moderne stoel die in vrijwel ieder interieur past. Levio is uitgevoerd in stof chicago, en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De eetstoel is voorzien van een zwart metalen frame. De stiksels op de rug maken het moderne ontwerp van de eetstoel helemaal af.

De eetstoel wordt ongemonteerd geleverd, maar is met de bijgesloten montagehandleiding gemakkelijk te monteren. Tegen een kleine meerprijs kan de eetstoel gemonteerd geleverd worden.

Wij adviseren Clean & care set voor het onderhoud van de stof.

Producteigenschappen

Breedte:
48
Hoogte:
90
Zitdiepte:
45
Zithoogte:
51
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10436986
Kleur:
Chicago Grey
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.