Eetbank Bianta groen

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Eetbank Bianta voor eindeloos combineren!

Met eetbank Bianta creëer je altijd de eetbank die bij jouw eettafel en gezinssituatie past.

  • Keuze uit veel maten elementen
  • Uitstekend zitcomfort
  • Op maat te maken

Eetbank Bianta is standaard voorzien van HR-schuim. HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Zo wordt (na)tafelen nog gezelliger!

Doordat je uit veel verschillende maten kunt kiezen, creëer je altijd een eetbank die perfect bij je eettafel past. Je maakt de eetbank als het ware helemaal op maat. Voor de bekleding kun je kiezen uit alle stoffen en leders uit het INHOUSE stof- en lederconcept. Je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van leder met stof, voor een echt uniek uitgevoerd eetbank.

Kies jij voor een eetbank in één kleur, of durf je voor verschillende stoffen/kleuren te gaan?

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 086x178x298 cm | Zithoogte 49 cm, zitdiepte 48 cm.
Hoogte:
86
Zitdiepte:
49
Zithoogte:
48
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10429581
Kleur:
Groen
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.