Eastborn Boxspring Stud

Schrijf zelf een beoordeling
* Vermelde prijs is vanaf
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Maak kennis met de Eastborn Stud: een stoere boxspring die jouw slaapkamer een stijlvolle uitstraling geeft. De Stud heeft een krachtig en robuust design dat indruk maakt. Wil je andere pootjes of stof? Of ben je op zoek naar een ander hoofdbord? Geen zorgen, deze boxspring is volledig aanpasbaar naar jouw voorkeuren. Bovendien biedt hij een ongeëvenaard comfort.

De Eastborn Stud is een boxspring met een stoere uitstraling. Het opvallende hoofdbord en het krachtige design creëren een zelfverzekerde sfeer in je slaapkamer. Het indrukwekkende hoofdbord met grote vierkanten heeft een uitstraling die gegarandeerd indruk maakt. Hierdoor past de boxspring perfect in een moderne slaapkamer. Met de Stud wordt jouw slaapkamer de ideale plek waar stijl en stoerheid samenkomen.

Met de Stud ervaar je uniek ligcomfort. Kies zelf het matras en de topper die perfect bij jouw lichaam passen. Je hebt volledige vrijheid om het perfecte comfort te kiezen, zodat je elke nacht kunt genieten van het comfort dat je verdient.

  • Breedtematen 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.
  • Lengtematen 200, 210 en 220 cm.
  • Het hoofdbord van de stud biedt je de mogelijkheid om comfortabel recht op in je bed te zitten. Het hoofdbord is aan beide kanten van de boxspring 6 cm breder dan de gekozen breedtemaat

Personaliseer de Stud met een stof die perfect aansluit bij de sfeer van jouw slaapkamer. Kies je voor de klassieke elegantie van Shine, Skin of Rich? Of spreekt de luxe uitstraling van de stoffen Doodle, Boucle of Struc je meer aan? De beslissing is geheel aan jou!

Producteigenschappen

Afmeting:
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
Breedte:
160
Diepte:
200
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Leverbaar in diverse stoffen en maten
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
eastbornstud
Merk:
Eastborn
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Gemonteerd
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.