West End

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ontdek de West End hoekbank

Hoekbank West End van Baenks is uitgevoerd in comfortabele stof chrono en strak afgewerkt met moderne zwart metalen poten. Model West End leent zich perfect voor bekleding in stof maar is ook uitstekend uitvoerbaar in leder of microleder. Door het doordachte ontwerp wordt het mogelijk om de West End in oneindig veel verschillende combinaties uit te voeren. Hierdoor past deze designbank in elke woonkamer. De strakke lijnen en opvallende siernaden geven dit model een fashionable uitstraling. Met West End haal je een comfortabele eyecatcher in huis!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne hoekbank West End; veelzijdig in alle opzichten

Leef je uit met de onuitputtelijke keuze aan mogelijkheden van de bank West End. Zo is deze moderne zitbank naast de hoekopstelling te verkrijgen als stijlvolle fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank of comfortabele 3-zitsbank. Gun jezelf daarnaast extra comfort in huis met een heerlijke voetenbank en lounge heerlijk weg in je West End bank. Daarnaast is model West End mogelijk met 2 verschillende armleuningen waarmee je een eigen look kunt creëren. Tevens kun je kiezen uit diverse poten en poothoogtes, waardoor je de zithoogte kunt afstemmen op je eigen comfort. Verder is bank West End mogelijk met opbergruimte en slaapfunctie. Bij Baenks vinden we naast comfort het uiterlijk van de bank ook erg belangrijk. In de showroom en op de website tonen wij je de bank zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Wij bieden je dan ook een uitgebreide stof- en ledercollectie waaruit je zelf je favoriete bekleding en kleur kunt selecteren. We verwelkomen je graag in een van onze showrooms om jouw persoonlijke droombank West End samen te stellen.

Ultiem zitcomfort & passie voor kwaliteit

Baenks levert ultiem zitcomfort. Elke bank wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Baenks combineert bij de West End de traditionele waarden van vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Bij West End bieden we u de keuze uit twee typen zitcomfort. West End wordt standaard uitgevoerd met nosag vering met daarop bonell-vering. Daarnaast kun je bij model West End tegen meerprijs kiezen voor de optie boxspring met een bovenlaag van memory-foam. In de rug wordt de bank in beide gevallen voorzien van een kussen van comfortabel en hoogwaardig polyether schuim. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de West End hoekbank door plaats te nemen op deze mooie loungebank. West End wordt standaard uitgevoerd met nosag vering met daarop bonell-vering. Daarnaast kun je bij model West End tegen meerprijs kiezen voor de optie boxspring met bovenlaag van memory-foam. In de rug wordt de bank in beide gevallen voorzien van een kussen van comfortabel en hoogwaardig polyether schuim. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past.

Functies

Wil je nog lekkerder in jouw nieuwe West End hoekbank zitten? Door de optioneel verkrijgbare hoofdsteun kan je lekker achterover leunen en wordt het zitten nog comfortabeler. Daarnaast is model West End mogelijk met 2 verschillende armleuningen waarmee je een eigen look kunt creëren. Tevens kun je kiezen uit diverse poten in vele kleuren hout of metaal, welke in twee poothoogtes leverbaar zijn waardoor je de zithoogte kunt afstemmen op je eigen comfort. Verder is bank West End mogelijk met opbergruimte en slaapfunctie. Oneindig veel mogelijkheden om je droombank samen te stellen!

ACCESSOIRES

Maak je hoekbank West End nu helemaal compleet met de bijpassende Dayton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de West End hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je hoekbank West End door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Producteigenschappen

Breedte:
292
Hoogte:
88
Zitdiepte:
56
Zithoogte:
45
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10330918
Merk:
Baenks
Garantie:
7 jaar garantie
Bezorgkosten:
65 euro
zit_formaat:
Hoekbank

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.