IN.HOUSE TV-Meubel Fori Zwart

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Zwarte mangohouten tv-meubel Fori

  • Uitgevoerd in zwart massief mangohout
  • In combinatie met een zwart metalen frame
  • Met 2 laden en 2 open vakken
  • Heeft metalen ladegeleiders

Tv-meubel Fori heeft een industriële uitstraling door het gebruik van het zwarte mangohout in combinatie met het zwarte frame. De kast is 61 cm hoog en 180 cm breed en heeft 2 laden en 2 open vakken, en biedt daardoor flink wat opbergruimte. De laden zijn voorzien van metalen ladegeleiders. Naast dit tv-meubel zijn ook een opbergkast met 2 deuren en 1 lade en een tv-meubel 3 laden en 1 open vak te verkrijgen, welke mooi te combineren zijn met elkaar.


Onderhoud:

Het dagelijkse onderhoud is simpel; gewoon afnemen met een licht vochtige doek en nadrogen met een schone zacht katoenen doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 61x180x44 cm
Hoogte:
61
Materiaal:
Hout
Materiaal Specifiek:
Hout
SKU:
10377444
Kleur:
Zwart
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.