IN.HOUSE Tv-meubel Dressoir Gianta 200 cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Moderne lowboard Gianta

  • Onderhoudsvriendelijk en slijtvast materiaal
  • Met 2 deuren, 1 lade en 1 open vak
  • Laden en deuren voorzien van softclose
  • Voorgemonteerd

Gianta is een modern en trendy woonprogramma met een strakke uitstraling. De mooie combinatie van het sheesham decor met de zwarte metalen poten dragen bij het de moderne uitstraling. Dankzij de hoogwaardige Lamulux afwerking hebben de meubelen de uitstraling en het gevoel van echt hout, maar zijn ze zeer kras-, slijt- en stootvast en makkelijk in onderhoud.

Het meubel is voorzien van 2 deuren, 1 lade en 1 open vak. Het meubel is 200cm breed en 60cm hoog. De deuren en laden zijn voorzien van een soft-close systeem, hierdoor vallen deze automatisch zachtjes dicht. Het meubel is voorgemonteerd, je kunt dus meteen beginnen met inrichten. Daarnaast is dit meubel heel goed te combineren met andere meubelen uit deze serie.

Onderhoud

Het onderhoud van de meubelen uit programma Gianta is erg makkelijk. Voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen), nadien droogwrijven met een schone droge doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 060x200x045 cm
Hoogte:
60
Materiaal:
Meubelplaat
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10436972
Kleur:
Houtstructuur Sheesham Decor
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Gratis verzending
Showroom:
Ja
Softclose:
Ja
Lades:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.